Philips 243V5LHAB, monitor LED Full HD de 23.6 inci

Philips 243V5LHAB e un monitor LED interesant ținând cont de preț și caracteristici. Dacă aveți sau aveți de gând să vă luați un desktop multimedia, e nevoie de un monitor pe măsură din cele mai multe puncte de vedere. Boxele integrate nu sunt prea grozave deoarece nu se compară cu un sistem audio 2.1. Puteți alege să le folosiți ori nu, însă pentru cei care nu doresc un sunet prea puternic, sunt acceptabile. Spre deosebire de alte monitoare, acesta oferă cam toate intrările video dorite: VGA, DVI și HDMI. Deci nu am ce să-i reproșez, iar pe partea de design arată destul de clasic.

Prețul îl recomandă și dacă aveți multe gadgeturi (consolă, player, desktop etc.) care necesită a fi conectate la un singur monitor, acesta e acela. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Diagonala de 23.6 inci e suficient de mare pentru orice tip de utilizator și aceasta aduce după sine și o rezoluție FullHD. După cum bine știți televizoarele mai mici oferă ecran HD și sunt foarte puține care au o rezoluție mai bună. Spun asta în cazul în care vă gândiți la  astfel de alternativă. Dar exită și varianta cu tuner TV separat și monitor. Caracteristicile de imagine ale acestui periferic sunt bune: contrast dinamic 100 milioane la 1, apect lat, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri largi de vizibilitate și rate refresh satisfăcătoare.

Ca și facilități are: boxe integrate de 4 W (2 W fiecare) și montare VESA. După cum am menționat și sus are 3 porturi video, și anume: VGA, HDMI și DVI. Eu aș alege unul dintre ultimele două pentru calitatea oferită (atunci când redați conținut 1080p). Un cablu HDMI sau DVI nu e foarte scump, dacă vă gândiți să luați unul.

Consumul unui astfel de monitor e undeva la 19 W dar poate fi mai mic dacă nu setați o luminozitate prea mare. Puteți să-l asigurați cu un cablu deoarece are securizare Kensington.

Plusuri: are boxe integrate, multe intrări video, ecran Full HD generos, contrast generos care sporește claritatea și să nu uităm că și timpul de răspuns e satisfăcător.
Minusuri: nu are după părerea mea.

Philips 243V5LHAB poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă doriți ceva mai mare ori mai mic (în caz că cel de sus vi se pare cam scump). Trebuie să știți că această serie oferă multe modele, cu diagonale diferite și pentru buzunarul oricui. Caracteristicile speciale sunt cam aceleași și toate arată la fel.

Te-ar mai putea interesa