Philips 241S4LYCB, monitor de 24 inci cu pivot

Philips 241S4LYCB e un monitor LED interesant și spun asta deoarece are pivot, cu acea dotare se poate roti ecranul la 90 de grade. Adică puteți viziona conținut mai bine dacă e în plan vertical. Bineînțeles se poate înclina și roti după preferințe. Designul e destul de plăcut și chiar dacă nu e cel mai elegant, trebuie să apreciem faptul că e și foarte accesibilă. Nu sunt mulți porducători care oferă astfel de modele care se adresează utilizatorilor office: prezentări, editări, citit, navigare web etc. Nu văd de ce l-ați lua doar pentru a viziona un film, dar poate fi bun dacă dacă vreți să folosiți trei astfel de monitoare pentru jocuri, de exemplu.

Prețul acestui monitor e foarte bun având în vedere concurența și că majoritatea nu oferă pivot. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul e destul de generos, iar 24 de inci mi se pare mai mult decât suficient. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: 5 ms, rezoluție 1920 cu 180 pixeli, 250 cd/mp, contrast dinamic 20 milioane la 1, refresh decent și unghiuri mari de vizibilitate. Trebuie să recunosc că sunt caracteristici bune chiar dacă le găsim pe majoritatea monitoarelor de 24 de inci.

Ca și facilități are doar montare VESA și nu veți găsi în acest preț monitoare cu tuner TV. Deasemenea, boxele externe sunt mult mai performante și sunetul e mai clar. Ca și porturi are: DVI, VGA și DisplayPort. Toate sunt porturi bune doar că multe gadgeturi au HDMI, iar calitatea e similară prin DisplayPort. Monitorul poate fi ajustat pentru a avea o imagine mai clară – rotit sau înclinat. Consumul monitorul e mic, dar 20W reprezintă consumul maxim al său, atunci când alegeți o luminozitate ridicată. Dacă desktopul vostru nu are DisplayPort, există plăci video cu astfel de ieșiri.

Plusuri: contrastul e foarte foarte bun, DisplayPort (la fel de bun ca și un HDMI, dar sunt puține gadgeturi cu un astfel de port), are pivot pentru a așeza ecranul pe verticală, consum mic, preț bun pentru o diagonală așa de mare.
Minusuri: nu are HDMI.

Philips 241S4LYCB e destul de nou și îl recomand celor care vor un monitor pentru lucru sau chiar și pentru acasă. Puteți viziona pagini web mult mai bine sau a realiza o prezentare. Sunt câteva monitoare care arată cam ca și acesta doar că nu toate oferă pivot și port de tip DisplayPort.

Te-ar mai putea interesa