Philips 241P4QPYES, monitor de 24 inci cu pivot

Monitorul LED Philips 241P4QPYES e o alegere bună chiar și pentru uz business/gaming datorită dotărilor sale. Are chiar și DisplayPort care e ideal pentru monitoarele care au imagine 1080p sau chiar mai bună. Jos am pus o poză cu acesta și se poate vedea că are un finisaj pe gri/argintiu iar suportul e unul special. Poate fi de folos pentru cei care vor un monitor în plan vertical pentru vizionarea unei imagini în mod portret. Având în vedere cât costă, nu cred că are rost să luați 3 monitoare (să le puneți nu lângă altul), mai bine luați 3 monitoare simple.

Nu oricine și-l permite, deci acest aspect poate fi luat în considerare ca pe un minus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici tehnice are: iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade, imagine 1080p, contrast dinamic de 20 de milioane la 1, aspect lat și altele. Dotări suplimentare sunt: difuzoarele stereo de 1.5 W și montare VESA 100. Ca și conectori are: patru USBuri 2.0, DisplayPort și VGA. Prin portul VGA imaginea e limitată la calitate HD, când prin DisplayPort calitatea e aceeași chiar și dacă e Retina (nu e cazul la acest monitor). Caracteristicile speciale sunt: sRGB, SmartImage, PowerSensor, Kensington Lock și DDC/CI.

E ceva mai mare decât unele, de aceea și ocupa mai mult spațiu, totuși ecranul poate fi rotit ori mergeți pe varianta cu kit de montare. Arată destul de bine și poate fi folosit chiar și de utilizatorii cu pretenții mari (aplicații de editare, proiectare, gaming etc)

Plusuri: poate fi montat pe perete, consumă puțin (dacă nu alegeți o luminozitate maximă), are multe porturi USB pentru a conecta diverse periferice, DisplayPort, arată bine din orice unghi l-ați privi și ecranul poate rotit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 241P4QPYES e ceva mai scump decât un monitor obișnuit însă doar după design se poate observa că nu e vorba de unul obișnuit. Cu siguranță, nu e singurul monitor cu pivot dar acestea sunt ceva mai scumpe decât altele. Dacă nu vreți pivotul, atunci veți observa că acele monitoare sunt mai ieftine cu câteva sute de lei.

Te-ar mai putea interesa