Philips 241B6QPYEB/00, monitor IPS cu pivot și Hub USB

Monitoarele cu pivot sunt pentru cei care vor să vadă mai bine imagine sau o pagină web în modul portret, iar Philips 241B6QPYEB/00 e unul dintre aceste modele. E evident că e vorba de un model nou pentru că oferă tehnologie Flicker Free și cred că știți care sunt avantajele ei deoarece a apărut de mult timp pe acest tip de gadget. Dacă nu știți, ei bine, ea reduce senzația de oboseală a ochilor, senzație care poate să apară după câteva ore de utilizare. Deci veți putea lucra mai eficient deoarece vizualizarea va fi confortabilă, iar dacă nu aveți încă un astfel de monitor, e cazul să alegeți unul iar brandul nu are mare importanță.

Dacă lucrați în domeniul IT, design vestimentar sau alt domeniu care cere un monitor deosebit, pivotul e o dotare importantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un ecran atât de mare oferă o imagine 1080p, iar unghiurile de vizibilitate mari se datorează panoului IPS. Tehnologia de iluminare e puțin diferită față de cea a altor branduri – WLED. Pentru uz office, difuzoarele integrate sunt foarte utile, dar pentru cei pasionați de muzică și filme, le-aș sugera un sistem audio extern.

Hubul USB mi se pare destul de util deoarece aveți posibilitatea să conectați în același timp patru periferice cu interfață USB (stick USB, cameră web, player, HDD etc). Pe lângă acestea, monitorul oferă un DVI-D, VGA, Display port și un port pentru căști.

Păreri pro și contra

Apreciez că are tehnologia Flicker Safe, pivot care rotește ecranul la 90 grade, puteți înclina ecranul și chiar să-l ridicați – 130 mm. Imaginea mi se pare suficient de plăcut în majoritatea situațiilor dar e loc de mai bine, însă fiind un model accesibil, nu poate să vină cu toate tehnologiile de imagine de pe piață.

Un gamer nu are ce să facă cu un Philips 241B6QPYEB/00, dar nu vă oprește nimeni să vizionați conținut media pe acesta, să jucați jocurile 3D preferate sau chiar să vizionați seriale TV. Pentru cei interesați de cum arată, am pus o prezentare cu un model dintr-o generație precedentă care e similar cu cel de sus la multe capitole, de aceea arată la fel.

Te-ar mai putea interesa