Philips 239C4QHWAB/00, monitor LCD de 23 inci

Monitorul Philips 239C4QHWAB/00 face parte dintr-o serie destul de interesantă și spun asta deoarece are caracteristici speciale destul de utile. Mă refer la Miracast și la MHL, dar parcă MHL mi se pare mai ok deoarece nu se consumă din baterie (se folosește doar cablul MHL). Cu ambele funcții puteți viziona conținutul de pe telefon dar nu funcționează dacă telefonul nu e compatibil. Deci e nevoie de un telefon mai performant și care să aibă dotările corespunzătoare. Jos am pus atât un clip cât și o poză cu acesta pentru a vă face o idee mai bună. Oricum, nu e vorba de un televizor adică nu are tuner TV incorporat.

Pe partea de preț, pot spune că mi se pare destul de corect ținând cont că face parte din seria Brilliance Blade 2. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cu Miracast
Cu Miracast

Ecranul unui monitor mare e doar 1080p, dar există și modele cu rezoluții mai mari dar prețurile diferă cu mult. La acesta e vorba de un ecran lat cu aspect 16 pe 9, pe când la altele poate fi chiar 21 pe 9. Alte caracteristici ale acestui monitor sunt următoarele: timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/mp, unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade etc.

Nu are tuner TV după cum ziceam mai sus, dar are boxe incorporate care pot fi utile atunci când vreți să folosiți o aplicație. Pe partea de porturi are VGA și HDMI, iar dacă aveți nevoie de DVI, fie optați pentru un adaptor fie un alt monitor. Consumul de energie e undeva la 20 W care e cel maxim și dacă setați o luminozitate mai redusă.

Plusuri: funcția MHL, panoul de tip IPS, prețul e atractiv, funcția Miracast, design plăcut, port HDMI etc.
Minusuri: nu prea are.

Philips 239C4QHWAB/00 e o alegere fiabilă pentru casă ori locul de muncă. Nu ocupă mult spațiu pe birou, deoarece nu e chiara așa de mare și dimensiunile mai reduse se datorează designului său. Jos am pus un clip în care se poate observa acea funcție de care vă spuneam mai sus.

Lasă un comentariu