Philips 239C4QHSW, monitor LED IPS de 23 inci

Philips 239C4QHSW e un monitor LED special deoarece are: panou IPS, design foarte subțire pe alb, SmartImage și meniu OSD. SmartImage e o tehnologie prezentă la monitoarele acestui brand și ea ajustează anumiți parametrii pentru a obținea cea mai clară imagine. Nu sunt multe modele cu finisaj pe alb și să fie așa de subțiri ca și acesta. Se adresează celor care au o cameră bine iluminată și care vor un model deosebit. Chiar dacă diagonala sa e generoasă, există modele și mai mari dar acestea costă ceva mai mult (mă refer la cele de 27 de inci). La ora actuală majoritatea au ecran Full HD, dar există unele cu ecran ceva mai diferite – Retina sau cele FullHD cu aspect Ultra Wide.

Are un preț bun după părerea mea, deoarece are și două porturi HDMI (e mai bun decât DVI și mai uzual deoarece cam toate gadgeturile îl au). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitor
Monitor

Diagonala sa e evidentă din numele său și cam fiecare producător face la fel. Tehnologia de iluminare e LED și e standard pentru noile modele dar și cele care au fost lansate de ceva mai mult timp. Ca și caracteristici speciale are: timp de răspuns de 5 ms, refresh bun, unghiuri de 178 grade, iluminare de 250 cd/mp și contrast dinamic de 20 milioane la 1. Acestea sunt foarte bune și deci nu am ce le reproșez.

Nu are nici o facilitate (tuner TV. montare VESA sau boxe integrate), dar acest aspect nu poate fi considerat ca și un minus. Ca și porturi are un VGA și două HDMIuri. Porturile HDMI sunt binevenite deoarece unii au atât un desktop cât și o consolă hardware. Caracteristicile speciale ale sale sunt următoarele: panoul IPS, OSD Menu, slot securizare Kensington și Plug and Play (adică nu necesită drivere). E un model ușor de mutat chiar dacă e mare – 3 kg. Eu îl recomand datorită acelor caracteristici anterior menționate.

Plusuri: arată foarte bine, unghiuri de vizibilitate excelente (calitatea imaginii nu diferă de poziția voastră), are HDMIuri, fiabil și performant.
Minusuri: nu are.

Philips 239C4QHSW nu se poate compara cu orice model, deoarece arată splendid și claritatea imaginii e peste medie. Poate fi chiar și un monitor pentru gaming deoarece.

Lasă un comentariu