Philips 237E4QHAD

Philips 237E4QHAD e un monitor pentru cei care vor mai mult deoarece vine cu un ecran mare de 23 inci, panel IPS și port MHL (Mobile High-Definition Link) așa încât dumneavoastră să conectați fără probleme un telefon sau o tabletă la acest periferic. probabil te gândești că dacăe așa de mare și consumul de curent o să fie la fel, dar nu e așa deoarece monitoarele Philips sunt mai speciale, acesta având un consum de circa 29W.
Nici nu costă prea mult deoarece poate fi al tău la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu deloc specific unui monitor IPS, ci mai repede unuia cu panou TN.

Aspect

Aspectul monitorului e unul premium, iar acest lucru poate fi văzut din imaginile alăturate. Din aceste poze nu se pot vedea porturile care sunt poziționate în spate și printre care se numără HDMI și VGA. VGA nu știu cât de folositor o să vă fie deoarece e un port depășit.

Din față
Din față
Lateralul
Lateralul

Caracteristici tehnice

237E4QHAD vine cu un ecran potrivit ca mărime de 23 inci și din această cauză e numai bun pentru vizionarea filmelor Full HD. Mai mult de atât, și rezoluția e prielnică filmelor Blu-ray, iar timpul de răspuns de 7 milisecunde e unul decent. Vine cu cele mai utile porturi cum ar fi HDMI și VGA. Eu aș recomanda utilizare HDMI-ului deoarece e un port digital și din această cauză teoretic ar trebui să obțineți imagini mai clare.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte bun pentru filme Blu-ray deoarece are o rezoluție ridicată de 1920 pe 1080 pixeli; unghiurile de vizibilitate caracteristice uniu monitor IPS sunt utile la gaming, chiar dacă nu e un monitor specific pentru jocuri; vine cu MHL (există mai multe modele și s-ar putea ca unele să nu aibă acest port); vine cu HDMI și VGA care facilitează conectarea unui laptop.
Contra: nu are boxe sau tuner TV.

Concluzie

În cazul în care ești în căutarea unui monitor semi-profesional atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu e greu de utilizat deoarece e plug and play, iar din această cauză nu trebuie să setați ceva la el. Din clipul de alături, care e un excelent preview video, puteți vedea mai bine cum arată și ce poate acest nou monitor.

Te-ar mai putea interesa