Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 237E3QPHSU

Poate te întrebi de ce acest monitor LED Philips 237E3QPHSU e mai scump decât alte modele de 23 inci, iar răspunsul ar fi deoarece înglobează foarte multe tehnologii care fac ca imaginea să fie de cea mai bună calitate. Aceste tehnologii ar fi IPS, HDMI, Full HD și mai sunt și altele. Dacă ne gândim bine atunci un preţ bun Vezi prețul special de azi nu e mare, ci pe măsura performanțelor vizuale. Monitorul 237E3QPHSU intră în categoria monitoarelor de proiectare sau de filme deoarece unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune (ecranul e IPS și nu TN ca la monitoarele ieftine). Alături găsești câteva imagini cu modelul de față și se poate vedea că din punct de vedere vizual nu se diferențează de 227E3QPHSU sau 227E3LHSU.

Poze

Din faţă

Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 227E3QPHSU e un monitor de 23 inci care impresionează prin detaliile sale tehnice și ar fi foarte bun pentru filme deoarece are o rezoluție optimă vizionării filmelor 1080p cât și 720p. Are numeroase porturi digitale și de tip analog cu ajutorul cărora se poate lega atât la calculatoare vechi cât și la modele noi (cele mai utile porturi sunt cel DVI și HDMI-ul). Dacă vă preocupă ochii dumneavoastră atunci trebuie notat că monitorul corespunde multor norme și are câteva certificări care să demonstreze acest lucru.

Păreri pro şi contra

Pro: are două porturi HDMI, costă sub 1000 lei, are IPS care garantează o imagine foarte bună din orice unghi de vizualizare, are suport Full HD, iar timpul de răspuns e destul de bun și pentru jocuri. Alte plusuri pentru 237E3QPHSU ar fi culoarea interesantă de negru cu albastru și consumul incredibil de mic de curent deoarece consumă doar undeva la 26W. Contra: nu am ceva negativ de spus, dar poate două milisecunde erau ideale pentru gaming, iar un suport de montare pe perete era foarte util.

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre unghiurile lui Philips 237E3QPHSU am pus clipul de alături și zic că e un preview destul de reușit. În concluzie, acest monitor 237E3QPHSU e bun pentru diverse sarcini și dacă e să ne uităm la cât costă atunci putem spune că nu e scump pentru un monitor cu ecran de tip IPS (o tehnologie întâlnită la ecranele tabletelor, televizoarelor, telefoanelor și montoarelor de ultimă generație și de la care clientul are pretenții).

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • omubrusc

    ceau , deti acest monitor ? din cate am inteles este un produs mai nou al lor si lumea inca nu la incercat .
    vine gata calibrat din fabrica ?

  • Mihai Grigori

    Salut,
    am o intrebare la tine- vreau sa mi cumpar acest monitor insa vreau sa stiu daca ecranul sau este glossy sau mat ? Astept raspunsul tau pe mailul indicat daca se poate

Lasă un comentariu