Philips 236V4LSB

Monitorul LED Philips 236V4LSB e unul dintre recomandările mele pentru cei ce vor un ecran mare pentru jocuri, filme și office, dar care nici nu ar da prea mulți bani. Spun asta pentru nu sunt multe monitoare în acest buget cu diagonală de 23 de inci, majoritatea fiind de 21.5 inci. Bineînțeles rezoluția ecranului e una Full HD (și nu HD ca la 196V4LSB2), are intrare video corespunzătoare – DVI, poate fi pus pe perete și are un aspect plăcut chiar dacă e doar pe negru. Culoarea neagră e des întâlnită la astfel de gadgeturi și iasă în evidență mai mult atunci când e însoțită de un finisaj lucios (cum e în acest caz). Astfel, va de un plus de eleganță și va ieși ușor în evidență pe biroul vostru. 236V4LSB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată destul de asemănător cu cel din pozele de jos, doar că e puțin mai gros (văzut din lateral) și finisajul e pe negru.

Din faţă
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Displayul e unul iluminat LED și are o diagonală generoasă – 58 cm. Caracteristicile acestuia sunt următoarele: timpul de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 10 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 170 și 160 de grade. Acestea sunt foarte bune și vor fi utile pentru orice tip de utilizator (filme, aplicații, navigare web și jocuri).

Pe partea de dotări, Philips 236V4LSB vine doar cu montare VESA, iar dacă vreți să vă uitați și la TV, puteți cumpăra un tuner TV extern. Portul DVI e util pentru cei care se joacă jocuri și vizionează filme 720p sau 1080p. Consumul maxim se situează undeva la 24 W care e tipic pentru LEDurile de peste 20 de inci. Nu necesită drivere speciale pentru a fi folosit împreună cu un PC și se conectează ușor prin intermediul intrărilor video la orice PC (în special că are VGA).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie în special dacă setați luminozitatea spre un nivel inferior, intrare DVI, contrast dinamic mare care rezultă într-o claritate superioară a imaginilor și montare VESA (dacă vreți să economisiți spațiul de pe masă pentru o eventuală multifuncțională).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Philips 236V4LSB e o alegere bună din cele mai multe puncte de vedere deoarece raportul performanțe/preț e foarte bun. Pentru avă face o idee mai bună despre finisaje, porturi și dimensiuni, am pus un clip cu un model asemănător:

Te-ar mai putea interesa