Philips 236V4LHAB

Monitorul LED Philips 236V4LHAB este unul din multele modele cu ecran de 23 de inci și imagine FullHD care vi le recomand. Spre deosebire de altele, acesta are difuzoare stereo, intrare HDMI, intrare și ieșire audio. Deci poate fi o alegere ideală pentru cei ce vor doar pentru utilizare office: aplicații și internet deoarece aveți la îndemână multe porturi și nu mai sunteți nevoiți să luați boxe. Dacă vă place muzica și filmele și tindeți spre un sistem audio cu subwoofer și mai mulți sateliți, puteți alege un monitor fără boxe și astfel veți economisi ceva bani. Însă, pentru filme difuzoarele incorporate mi se par ok în special dacă nu vreți să deranjați. 236V4LHAB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cel din pozele de jos e destul de similar doar că acest model de 23 de inci e mai gros în partea din spate.

Din faţă
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul LED de 23 inci oferă o imagine clară și plină de detalii datorită tipului de iluminare și rezoluției Full HD. Nu oferă tehnologie de conversie 2D-3D care se găsește doar pe modelele mai scumpe. Timpul de răspuns de 5 ms nu e cel mai bun pentru pasionații de jocuri dar îl consider decent. Alte caracteristici ale sunt: contrastul dinamic de 10 milioane la 1, unghiurile de vizibilitate de 170/160 grade, luminozitatea de 250 cd/mp etc.

Facilitățile oferite de acesta nu sunt multe dar trebuie luate în considerare: montare VESA de tipul 100  cu 100 mm și boxele incorporate. Deci nu are tuner TV dar puteți lua unul extern și veți economisi niște bani. Spun asta deoarece varianta cu tuner TV e puțin mai scump și s-ar putea să vă depășească bugetul.

Porturile disponibile la acest model sunt: VGA, HDMI, intrare audio și ieșire audio. Consumul e foarte mic și nu depășește 23 W. Poate fi mutat cu ușurință de o singură persoană deoarece are doar 3 kilograme. Dacă considerați că aveți un birou mic, puteți alege un suport de perete pentru el.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: difuzoare incorporate decente, ideal pentru vizionat filme sau să vă jucați jocuri de pe consolă, imagine clară oferită de contrastul dinamic mare etc.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Philips 236V4LHAB e o recomandare bună deoarece are HDMI, VGA și boxe integrate. Alternative sunt multe chiar și de la alți producători și pot chiar fie variante mai mari fie variante mai mici.

Te-ar mai putea interesa