Philips 236V3LAB

Noua linie de monitoare a celor de la Philips e aici, iar monitorul LED Philips 236V3LAB face parte din această nouă generație impresionând prin dotările sale premium cum ar fi tehnologia LED, boxele integrate și suportul FullHD. Și aspectul său exterior e unul foarte plăcut datorită finisajului negru lucios.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul caracteristic brandului Philips și mic în același timp. La acești bani primești un monitor de calitate cu garanție mare care poate fi extinsă de la 2 ani la 3 sau 4 ani cu undeva până la 100 lei maxim. Dacă ești de părere că prețul e mare atunci trebuie să-l analizezi și din perspectiva consumului de curent care e mic datorită tehnologiei W-LED cu care e dotat ecranul. W LED (white LED) e o tehnologie caracteristică acestui brand și e superioară celei LED convenționale deoarece monitoarele cu acest tip de leduri consumă mai puțin curent.

Poze

Designul exterior nu e unic deoarece și alte modele arată ca acesta, iar unul e 206V3LAB.

Cam aşa arată
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Philips 236V3LAB nu e tocmai un monitor de gaming datorit timpului de răspuns de doar 5 milisecunde, dar e un monitor suficient de bun dacă o să urmărești cu el filme 1080p sau 720p. Jocurile vor merge și ele destul de bine și nu vor apărea laguri ori sacadări.

Ca facilitate dispune de difuzoare, iar datorită faptului că are port DVI poate transmite și sunet la boxe prin același cablu dacă aveți o placă video compatibilă. Și conexiunea HDMI e capabilă de a transmite sunet, dar monitorul 236V3LAB nu are acest port.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent e de sub 30W datorită tehnologiei W LED cu care e construit ecranul, timpul de răspundere e bun, rezoluția nativă este excelentă pentru vizionarea filmelor HD și Full HD. Tehnologia cu leduri albe va face ca luminozitatea să fie superioară altor monitoare, iar consumul de curent electric inferior.
Contra: nu are port HDMI și nu e tocmai un monitor de gaming, dar DVI-ul e un înlocuitor, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde e bun pentru jocuri, dar nu ideal.

Concluzie

Philips 236V3LAB e un monitor bun care eu îl recomand datorită faptului că vine de la un producător cunoscut pentru televizoarele și monitoarele sale foarte bune din punct de vedere calitativ. Alături poate fi urmărit un preview cu monitorul 236V3LAB de 23 inci.

Te-ar mai putea interesa