Philips 235PQ2EB

Philips 235PQ2EB e un monitor care mie îmi place destul de mult prin prisma prețului, dar și a specificațiilor. Venind cu un ecran de 23 inci e numai bun pentru filme de orice calitate, iar panelul IPS o să vă ajute să vedeți filmele bine din orice unghi v-ați uita la ele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor de ultimă generație care incorporează tehnologie utilă și porturi de top – Display Port, USB, DVI etc.

Aspect

Nu arată deloc rău, fiind un model cu ecran mare și care poate fi sucit în mod portret sau panoramă (normal). Dacă vi se pare prea mare atunci îl puteți monta chiar și pe perete așa încât să nu ocupe prea mult pe birou. Porturile sunt localizate în spate, iar cele mai importante sunt DVI, VGA și USB.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Modelul 235PQ2EB e un monitor nou care vine cu un ecran de 23 inci care are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Meniurile nu sunt prea complicate, dar nu prea aveți ce cuta în ele deoarece e un model plug and play… ca 99% din monitoare. Ecranul fiind mare ar trebui să consume mult curent, însă nu e așa deoarece Philips e campion al optimizării monitoarelor așa încât acestea să consume cât mai puțin curent posibil.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran mare și clar; vine cu o garanție standard de 3 ani; e realizat de Philips, iar acest lucru e un mare plus; vine cu difuzoare așa încât să nu ocupați spațiu cu boxe; vine cu foarte multe porturi, iar ceva deosebit e prezența DisplayPort-ului; greutatea e de sub 7 kilograme; poate fi montat pe perete deoarece are VESA; contrastul e unul mare de 20 de milioane la 1, iar din acest motiv negrul e negru ;i nu gri.
Contra: nu are HDMI, dar vine cu alte porturi care țin locul acestuia.

Concluzie

Modelul de față nu e unul de gaming, însă poate fi utilizat și la așa ceva. Eu l-aș recomanda pentru sarcini semi-profesioniste datorită ecranului mare cu IPS. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la siguranța sa deoarece suportă foarte multe standarde actuale, iar din această cauză putem spune că beneficiem de un periferic testat.

Te-ar mai putea interesa