Philips 235BL2CB

Dacă ești în căutarea unui monitor de firmă, foarte fiabil și cu performanțe peste medie atunci monitorul LED Philips 235BL2CB ar fi perfect pentru tine. Este identic cu 221B3LPCB din punct de vedere vizual doar că are o diagonală de 23 inci. Deoarece are boxe integrate pare a avea un format al ecranului de 4 pe 3, dar e 16 pe 9, iar filmele Blu-ray se vor vedea excelent datorită suportului Full HD. Un plus pentru vizionarea filmelor la calitate maximă e și conexiunea DVI care oferă o transmitere digitală a informației audio video prin cablul care conectează monitorul de calculator. Ați auzit bine, in sensul că se poate transmite și sunet pin acest cablu și port. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Prețul lui 235BL2CB e briliant ca și monitorul și nu e un preț mare atâta timp cât e de la Philips – un producător cunoscut pentru tehnologii ca WLED și produse de cea mai bună calitate posibilă.

Poze

Are USB
Așa arată

Specificaţii tehnice

Philips 235BL2CB este un monitor perfect pentru filme 1080p și destul de bun și pentru jocuri deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Timpul de răspuns de două milisecunde nu e ideal, dar e bun.

Nu are HDMI, dar are alte porturi cum ar fi DVI, VGA și USB. Poate vreți să mă întrebați al ce folosesc porturile USB. Aceste porturi sunt folositoare în cazul în care nu aveți libere la calculator.

235BL2CB oferă facilități ca montarea pe perete și boxele care vin integrate sunt decente din moment ce au o putere de 1,5W fiecare. Poate vă era utilă facilitatea de tuner TV, dar nu știu cât de la modă mai sunt televizoarele în momentul de față și probabil s-au gândit că vor monta degeaba un tuner în aparat.

Păreri pro şi contra

Pro: ar fi multe motive pentru care ai cumpăra acest monitor 235BL2CB, iar acestea ar fi faptul că e ecologic (are LED și astfel consumă undeva la 23W), poate fi montat ușor pe un perete (datorită greutății de sub 5 kilograme), performanța vizuală (datorită rezoluției și timpului de răspuns optime) și brandul de care aparține.
Contra: lipsa portului HDMI care e mai nou decât DVI-ul dar face cam același lucru.

Concluzie

Alături este un clip al modelului pe gri și l-am pus în speranța că o să-ți faci o părere mai bine despre cum arată modelul 235BL2CB.

Te-ar mai putea interesa