Philips 234E5QHSB, monitor LED IPS de 23 inci

Monitorul LED Philips 234E5QHSB e unul din noua generație de monitoare care aduce un design nou – ramă mai îngustă. Am observat că și caracteristicile generase sunt bune dar care puteau fi și mai bune. Poate fi folosit pentru orice deoarece caracteristicile generale sunt bune, are HDMI și o imagine generoasă. Există și alte modele ale acestei serii care pot fi alegeri bune, iar diferențe majore veți găsi la diagonală. Aspectul e cam același dacă e vorba de aceeași generație și acest monitor e un bun înlocuitor pentru actualul sau vechiul monitor. Arată destul de bine pe birou, de aceea am pus o poză mai jos și un clip la final.

Puteți să-l conectați la două (desktop, laptop sau consolă), având în vedre că are două intrări video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul LED de 23 inci iar o diagonală generoasă aduce după sine și o rezoluție 1080p. Caracteristicile de imagine sunt importante dar nu am ce să le reproșez: timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic 20 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade etc. Ca și facilități are doar montare VESA, nu și boxe integrate. Unele monitoare au chiar și tuner incorporat, deci poate fi folosit ca și televizor iar în pachet e inclusă o telecomandă.

Porturile sale sunt următoarele: HDMI și VGA. Portul HDMI e prezent pe mai toate gadgeturile oferă cea mai bună calitate. Nu ocupă mult spațiu pe birou dar puteți alege să-l montați pe perete dacă doriți un birou mai liber.

Se diferențiază ușor față de alte modele cu acele caracteristici speciale: MHL și panou IPS. Cu MHL puteți reda conținut media de pe telefon doar cu ajutorul unui cablu USB. Însă, telefonul trebuie să fie compatibil iar spre deosebire de clasicul port HDMI, prin MHL se și încarcă telefonul ori tableta.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, arată bine, imagine destul de clară, unghiuri de vizibilitate generoase și fiabilitate.
Minusuri: nu are.

Philips 234E5QHSB e o alegere excelentă dacă vă place să vizionați filme, să vă jucați jocuri și altele. Ideea e că poate fi folosit pentru orice și deci se adresează oricui. Doar prețul poate fi un obstacol, dar eu consider că monitorul e destul de accesibil pentru ce oferă și e și la promoție. Clipul de jos e cu acest monitor dar există și alte modele care arată cam la fel sau similar.

Te-ar mai putea interesa