Philips 234E5QDAB, monitor FullHD de 23 inci

Monitorul LED Philips 234E5QDAB e unul destul de bun deoarece oferă multe dotări interesante iar designul e unul foarte reușit. Calitatea imaginii e una destul de bună ținând cont de acele specificații tehnice. Nu le voi enumera aici ci mai jos, dar și așa sunt foarte bune indiferent de tip de utilizator sunteți. Bineînțeles, nu sunt cele mai bune specificații de pe piață, dar trebuie să ținem cont de cât costă un anumit monitor. Designul e foarte reușit și se poate observa din poza de jos ori din clipul de la final (chiar dacă diferă puțin, arată la fel).

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori deci nu poate un monitor foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici tehnice are: o imagine de 23 inci, panou AH-IPS, timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic de 2 milioane la 1, imagine 1080p și altele. Mie mi se par foarte bune și pentru un model al acestui an – 2014. Ca și facilități are: montare VESA, difuzoare de 5 W fiecare și nu are tuner TV ca unele. Deci nu puteți viziona posturi TV cu acesta dar există tunere TV externe.

Porturile video ale acestui sunt: un HDMI, un VGA, intrare audio și ieșire audio. Nu sunt multe ca și la televizoare dar sunt cele mai uzuale și utile porturi. Având în vedere că are mai multe porturi video, puteți conecta mai multe la acest monitor (desktop și consolă, de exemplu). Caracteristicile speciale sunt puține dar foarte utile: SmartImage lite , MHL și sRGB. Dacă nu ați auzit de MHL, ei bine, vă permite să vizionați conținut media de pe telefon prin cablu USB.

Plusuri: funcția MHL, difuzoare integrate, unghiuri largi de vizibilitate, destule porturi video, arată bine și prețul e atractiv.
Minusuri: nu prea are.

Philips 234E5QDAB e bun pentru acele desktopuri de tip office/multimedia sau chiar și de gaming dacă nu vreți o imagine prea mare. Jos e un clip cu un model similar dar care arată la fel ca și cel de sus. Poate înlocui orice monitor mai vechi și dacă nu vă place acesta că e prea mic, există alternative dar nu la fel de bune.

Te-ar mai putea interesa