Philips 233V5LSB, monitorul LED de 23 inci

Philips 233V5LSB e un monitor LED dintr-o serie accesibilă, motiv pentru care designul nu diferă cu mult față de seriile mai vechi. Nu e vorba de un monitor cu IPS dar și așa unghiurile de vizibilitate sunt bune (mari mari decât cele de la un laptop, de exemplu). Un ecran de 23 de inci e binevenit în special dacă vă plac filmele, să editați, să proiectați ori doar să navigați web. Conținutul web se vede mult mai bine pe un ecran mare și cu o rezoluție similare (corespunzătoare). Poate fi bun atât pentru acasă cât și pentru cei care vor unul la locul de muncă. Caracteristicile de imagine sunt bune deci nu veți avea probleme iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Prețul pentru acest model e foarte atractiv și doar cele cu design mai elegant sau cu caracteristici superioare sunt mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Display-ul de 23 inci e unul destul de bun deoarece are o rezoluție FullHD. Caracteristicile sale sunt destul de des întâlnite și la alte modele, adică nu diferă cu mult. Aici mă refer la timpul de răspuns de 5 ms, aspect lat, contrast dinamic de 10 milioane la 1, unghiuri de vizibilitate mari și altele. Doar panourile IPS oferă unghiuri de vizibilitate aproape maxime, dar și așa sunt satisfăcătoare.

Nu e dotat cu tuner TV sau boxe integrate, are are VESA de tip 100 cu 100 mm. Ca și porturi are VGA și DVI, dar portul DVI oferă o calitate mai bună a imaginii atunci când vă jucați ori vizionați un film. Portul VGA limitează la calitate HD, deci dacă nu vizionați filme cu calitate mai mare e bun și acel port.

Printre acele intrări video veți observa că nu are HDMI care e prezent pe mai toate gadgeturile, deci la acest monitor nu veți putea conecta orice. Consumul de 20 W e cel maxim și deci poate fi mai mic dacă alegeți o luminozitate redusă.

Plusuri: poate fi pus perete cu un kit, contrast destul de bun, port DVI, consum mic, ecran 1080p etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 233V5LSB e una dintre cele mai ieftine modele de 23 inci și care poate fi o recomandare pentru cei care nu vor un monitor mic, iar pentru vizionarea de filme e nevoie de ceva mai bun. Portul DVI e o soluție bună pentru cei ce vor calitate 1080p, însă nu orice gadget are DVI (majoritatea au HDMI).

Te-ar mai putea interesa