Philips 233V5LHAB, monitor LED de 23 inci

Monitorul LED Philips 233V5LHAB e o alegere foarte bună pentru cei care nu sunt interesați de aspectul monitorului, ci doar de ce oferă. Dacă nu vă place că nu oferă prea multe dotări ori că nu are DVI, puteți alege un alt model. Totuși, portul HDMI mi se pare mult mai util și mai bun. Acesta poate fi regăsit mai la oricare alt gadget și nu reduce din calitate precum portul VGA. Poate fi folosit alături de un desktop de tip office, multimedia ori gaming. Face parte dintr-o serie care nu a fost lansată recent, motiv pentru care are și un preț ceva mai mic.

Nu găsesc multe motive pentru care să nu alegeți acest monitor și e oferit de un brand cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Display-ul de 23 de inci e unul care mi se pare suficient de mare pentru orice utilizator. Ecranul de tip 1080p oferă o imagine clară în special că și restul caracteristicilor tehnice sunt foarte bune: iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade și contrast dinamic bun. Timpul de răspuns e și el bun – 5 ms, nu e nevoie de unul mai mic nici măcar dacă sunteți pasionat de jocuri.

Ca și facilități, acest monitor oferă: difuzoare de 2 W fiecare și montare pe perete de tip VESA 100. Pentru a-l putea pune pe perete trebuie să alegeți și un kit de montare corespunzător. Are atât port VGA cât și HDMI, dar prin HDMi calitatea imaginii e mai bună (la jocuri, poze și filme). Pe partea de caracteristici speciale are: Plug and Play și blocare Kensington.

Plusuri: are HDMI, preț atractiv, ecran 1080p, consum redus de energie, difuzoare stereo, arată bine etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 233V5LHAB e o alegere bună pentru cei care vor să aibă un monitor bun și ieftin, iar brandul nu prea joacă un rol important. Bineînțeles, alegeți un monitor de la un producător cunoscut și nu unul de la un producător nou. Am ales Philips deoarece, în general, monitoarele sunt ieftine și oferă caracteristici corespunzătoare cu ce e pe piață.

Te-ar mai putea interesa