Philips 232E2SB

Un monitor LCD Philips 232E2SB e pentru acele persoane care caută un monitor cu un ecran mai mare şi vor să fie şi ieftin. În general acest lucru nu e posibil, dar există şi excepţii. Ţi-ai lua un astfel de monitor LCD (există şi un model LED – 232EL2SB) deoarece are un consum redus de energie, arată bine, şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 232E2SB excelează prin faptul că ae un ecran de 23 de inci de tip LCD şi timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluţia lui 232E2SB e de 1920 pe 1080 pixeli şi asta înseamnă că poate reda perfect filmele Blu-ray – 1080p. Dimensiunea punctului e de 0,265 milimetri, luminozitatea e de 300 candele pe metru pătrat şi poate reproduce undeva la 17 milioane de culori. Contrastul tipic al monitorului e de 1000 la 1 şi trebuie să ştiţi despre acest aparat că este conform cu standardele Ro HS, FCC, Gost, Epeat Silver şi Ul/Cul. Poate fi montat pe perete deoarece are suport Vesa 100 pe 100 şi trebuie să ştiţi că la partea de facilităţi nu are tuner TV sau boxe integrate. Ca şi conectori are VGA şi DVI (e o conexiune digitală). Consumă undeva la 32 de W şi are o greutate de circa 4 kilograme jumătate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, este conform cu mai multe standarde, are suport 1080p, ecranul are o diagonală impresionantă, timpul de răspuns e mediu şi e realizat de un producător de renume.
Contra: nu are ecran LED şi nici conector HDMI.

Preţuri (cel mai mic preţ)

599 lei e un preţ aproximativ pentru acest monitor 232E2SB de la Philips, dar e foarte bun (preţul) având în vedere că are DVI, o diagonală mare şi că e produs de Philips.

Alternative

Ca alternative aş putea recomanda 232EL2SB (are 23 inch şi ecran LED) şi 222E2SB (de 21,5 inci şi vine cu ecran LCD). Modelul LCD e mai ieftin deoarece are o diagonală mai mică, iar cel cu iluminare LED e mai scump datorită ledurilor.

Concluzie

Monitorul LCD Philips 232E2SB e un nou monitor pe piaţă şi e destul de popular datorită detaliilor sale tehnice. Sunt sigur că va fi apreciat de cei care sunt pasionaţi de jocuri, filme, dar şi de cei care fac design pe calculator.

Te-ar mai putea interesa