Philips 231T1LSB

Dacă eşti în căutarea unui monitor-TV de ultimă generaţi la un preţ accesibil atunci acest monitor/Televizor LED Philips 231T1LSB cred că te-ar interesa deoarece are ecran LED, diagonală de 23 de inci, timp de răspuns de 5 milisecunde, rezoluţie Full HD, contrast de 20 milioane la 1 şi conectivitate HDMI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă sunteţi de părere că este prea scump atunci vă recomand alternativa mai ieftină, dar care e cu ecran LCD – 231T1SB.

Despachetat


Aşa arată acest Philips 231T1LSB. Designul este unul foarte bine realizat şi nu-ţi dă impresia de chinezărie ca alte monitoare, dar am impresia că e realizat tot pe vapor… sau poate mă înşel.

Spate

Consumă undeva la 34 de W datorită faptului că are ecran lED care consumă cu până la 40% mai puţin curent electric decât un LCD normal. Greutatea monitorului este şi e a destul de mincă, adică undeva la 6 kilograme. Are VGA, dar după părerea mea această conexiune este una care în câţiva ani de zile va dispărea de pe faţa pământului. Ca şi conectori, 231T1LSB are HDMI, Scart, VGA, ieşire audio şi SPDIF. Foarte interesant la acest TV e faptul că poate fi montat pe perete prin Vesa 100 pe 100 şi asta e un mare plus, zic eu.

Trebuie să ştiţi că este un monitoru cu Tuner TV şi boxe integrate. Difuzoarele sunt două de 5W fiecare, dar nu ştiu dacă pot înlocui un sistem 2.1 sau 5.1… mai mult ca sigur că nu. Pentru achiziţia acestui monitor Philips 231T1LSB ar fi faptul că are un ecran LED, că are telecomandă, tuner TV, rezoluţie Full HD (e capabil să redea filme Blu-ray). Nu trebuie uitat nici de faptul că poate fi montat pe perete şi asta consider şi eu că e un mare plus deoarece multe monitoare sau televizoare nu dau această posibilitate.

Contra achiziţiei lui 231T1LSB nu cred că ar fi ceva. Nici preţul – aproximativ 899 lei – deoarece este unul accesibil.

De final aş putea spune că monitorul/Televizor LED Philips 231T1LSB este unul dintre cele mai bune şi vândute monitoare cu tuner TV deoarece este ieftin şi are cel mai bun raport calitate/preţ. Eu l-aş recomanda datorită faptului că are o diagonală mare, ecran cu leduri şi deoarece arată bine.

Te-ar mai putea interesa