Philips 231C5TJKFU, monitor touch

Pentru persoanele care vor să fie în tendințe recomand monitorul Philips 231C5TJKFU care e unul de 23 inci cu sport touch. Din păcate nu e 4K, ci doar Full HD, dar capabilitatea touch compensează acest neajuns. E un monitor profesional, dovadă fiind mulțimea de porturi, că are webcam integrat și unghiurile de vizibilitate excelente.

Dacă e să ne uităm la costul său de achiziție atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un periferic care arată excelent și care își face bine treaba în orice sarcină.

Monitorul
Monitorul

Specificații care ne interesează la modelul acesta sunt existența unui ecran a cărei diagonală e de 23 inci și a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli. Pentru a conecta mai multe dispozitive la el ai la dispoziție diferite porturi printre care ar fi HDMI, VGA și DisplayPort. Iar, pentru a vorbi cu clienții ori cu prietenii ai la dispoziție camera web din dotare.
Deci, poți observa că monitorul acesta e unul ideal pentru cineva care vrea un periferic cu suport complet pentru Windows 8, respectiv interfața Metro.
Dacă te preocupă timpul de răspuns atunci trebuie știut că e 5ms, adică unul caracteristic panoului IPS.

Avantajele evidente ale perifericului acesta ar fi capabilitatea touch, că vine de la un brand de top, unghiurile de vizibilitate 178/178 (caracteristice unui monitor IPS) și puterea consumată care e mică. Fiabilitatea e unul dintre lucrurile de apreciate la acest model, iar dacă vreți mai multă garanție atunci aceasta poate fi mărită până la maxim 4 ani.
Ca minus are numai unul, iar acestea ar fi lipsa rezoluției 4K. Însă, acest minus nu e unul prea important deoarece pe piață nu există prea multe filme la această calitate.

În final pot spune că e un model numai bun pentru cineva care are neaparată nevoie de capabilitatea touch, și care vrea un model all in one (are cameră, suport touch și multe porturi).
Alături am pus și un clip pentru a-ți putea face o părere despre ce poate acest model. Poți observa că e un model care funcționează perfect alături de Win 8 ori 8.1.

Te-ar mai putea interesa