Philips 22PFT4022/12, televizor compact și elegant

Televizorul de tip LED de jos Philips 22PFT4022/12 arată foarte bine că doar face parte din serie PFT 4022 și nu trebuie să fie un model foarte scump. Arată mult diferit față de seriile din generațiile trecute și poate fi pus chiar și în bucătărie dacă vreți să urmăriți postul favorit în timp ce gătiți. Această serie oferă și variante mai mari dacă vreți o diagonală diferită, dar restul specificațiilor sunt aceleași. Bineînțeles, există și serii similare care pot fi comparate cu aceasta, dar nu e nevoie de mai mult.

Acest brand oferă soluții atractive din cele mai multe puncte de vedere, iar pentru cei cu un buget mai mare, le recomand televizoarele cu Android. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu putea fi un televizor Smart în acest buget, dar poate fi folosit ca un monitor datorită conectorului HDMI, caracteristicilor tehnice și software-ului. Poate că nu are difuzoare puternice dar sunt de ajuns pentru cei care au o cameră mică și nu văd să asculte muzică la un volum mare mare.

Apreciez că are imagine 1080p, tehnologie Digital Crystal Clear și o diagonală satisfăcătoare. Televizoarele FullHD sunt tot mai atractive și se datorită tehnologie 4K care e prezentă pe tot mai multe modele Smart. O imagine mai detaliată e un plus pentru orice televizor în special dacă vreți să vedeți și filme de pe laptop sau desktop. Abonamentele de cablu oferă cel mult calitate HD, de aceea uneori tindeți spre o altă sursă de divertisment, după cum am menționat și anterior.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e superioară, de aceea indicatorul de imagine e și foarte bun – 200 Picture Performance Index. Probabil că ați observa că are difuzoare mici, dar pentru o diagonală de 56 cm, eu le consider suficient de puternice.

Philips 22PFT4022/12 arată bine și oferă dotări bune, dar sunt destul de puține poze cu acesta și nici prezentări video nu sunt prea multe. Puteți actualiza firmware-ul cu ajutorul unui stick USB, iar cu același stick USB puteți înregistra o emisiune sau un film pentru a-l putea pune pe pauză.

Te-ar mai putea interesa