Philips 22PFS4232/12, televizor FullHD cu tuner TV performant

Televizorul Philips 22PFS4232/12 face parte din segmentul inferior inferior datorită prețului, însă are caracteristici tehnice impresionante – ecran Full HD, contrast ridicat, sunet puternic etc. Ideea e că nu prea am văzut televizoare atât de performante și cu specificații tehnice atât de bune. Bineînțeles, mai sunt și monitoarele cu tuner TV incorporat care nu trebuiesc neglijate datorită designului compact. Chiar și acest televizor poate fi folosit ca monitor, adică veți avea un gadget 2 în 1 care vă va ajuta să economisiți spațiu pe birou.

Sunt destul de multe televizoare și branduri pe piață, iar eu vă recomand cele mai noi modele de la branduri populare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În acest preț nu poate oferit prea multe, adică nu vă puteți aștepta să aibă interfață Smart și difuzoare foarte puternice. Televizoarele mici se pun în dormitoare, deci nu e nevoie difuzoare prea mari. Dacă nu sunteți mulțumiți puteți pune un soundbar sau niște boxe. Boxele pot fi și cele de la PC sau alegeți un sistem 2.1 dacă vreți puțin bass.

Acest model are conectori destui de buni, adică poate fi conectat fără probleme la un PC. Poate fi pus în bucătărie pe perete dacă nu aveți loc pe blat și vreți să urmăriți emisiunea favorită în timp de gătiți. Puteți alege kitul de montare recomandat care are braț pentru a putea regla poziția televizorului.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată și nu cred că ar avea sens să-l puneți pe perete, dar depinde unde vreți să-l instalați. Playerul multimedia integrat poate fi util deoarece are funcție de înregistrare, dar la alte televizoare poate avea și alte funcții. Dacă nu sunteți convinși că merită, vă recomand clipul de la final care e cu o serie similară de la același brand.

Philips 22PFS4232/12 poate fi pus într-un dormitor deoarece e mic și calitatea imaginii e superioară. Aveți nevoie de un televizor FullHD dacă vreți să vizionați filme la calitate superioară. Nu sunteți obligați să vizionați filme la calitate 1080p, dar oricum e imaginea e mai calitativă dacă ecranul are mai mulți pixeli.

Te-ar mai putea interesa