Philips 22PFL3517H/12

Philips 22PFL3517H/12 este un Smart TV de 56 de centimetri care nu doar arată bine, ci și furnizează o imagine de calitate excelentă. Vine ca o alternativă de 22 inci la care are 32 de inci, adică 81 centimetri. 22 PFL 3517H are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din imaginile de alături o să vedeți că e un televizor cu aspect special pentru persoanele care vor un TV la modă, dar nu au prea mulți bani.

Poze

22PFL3517H este din seria PFL 3517 H sau PFL3517H și televizoarele din această serie nu sunt toate albe deoare ce există și model de culoare gri închis. Telecomanda modelului de față e tot albă precum TV-ul și toate comenzile de operare o să le găsiți pe aceasta. Consumul de curent e unul mic, precum ecranul, și de aceea TV-ul este integrat în clasa de eficiență energetică A+.

Televizorul
Telecomanda

Specificaţii tehnice

Ecranul de 56 centimetri e numai bune pentru o cameră mică înspre medie, iar rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli e numai bună pentru vizualizarea filmelor Full HD. Playerul incorporat o să vă ajute în acest sens, iar posturile TV în format digital HD o să poată fi vizionate și ele la calitate maximă deoarece are tuner DVB-C. Fiind Smart TV normal că poate fi conectat la rețea în mod cu sau fără fir, dar trebuie neaparat menționat că e doar Wireless Ready.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un design foarte plăcut; prețul este incredibil de mic; vine cu o fiabilitate foarte bună deoarece nu trebuie întreținut, iar garanția standard e mare de 2 ani; aveți acces la multe servicii online populare printre care se numără și YouTube de la Google; vine cu multe porturi printre care se numără HDMI, VGA și USB; rezoluția ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli, iar imaginile se vor vedea foarte clare, dacă și sursa e clară.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor capabil atunci cred că acesta ar fi pentru tine. Pe partea de Smart TV nu ar trebui să ai prea mari pretenții deoarece costă undeva la 1200 lei, iar un Smart TV capabil se învârte în jurul sumei de 3000 lei. Poate reda o mulțime de formate video și audio, iar dacă aveți o cameră video atunci o puteți conecta fără probleme la HDMI pentru a viziona conținutul ei.

Te-ar mai putea interesa