Philips 22PFL3207H/12

Philips 22PFL3207H/12 e un televizor de 56 de centimetri cu tuner digital, ecran Full HD și player multimedia. Deci, are tot ce ți-ai puta dori de la un TV. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », în condițiile în care are dotările menționate anterior plus altele. E un televizor numai bune pentru o cameră mică, iar datorită ecranului mic are și un consum mic de curent de 24 W.
E un aparat care poate fi folosit cu succes pentru a viziona posturi TV în format digital (datorită tunerului DVB-C), iar filmele de pe calculator vor putea și ele să fie văzute pe aparat deoarece e dotat cu HDMI și VGA.

Poze

22PFL3207 arată destul de mult cu 22PFL3606 care e prezent în imaginile de alături, dar și în preview-ul video de la final. Ecranul chiar dacă e unul mic de 22 inci are o reluție mare de 1920 pe 1080 pixeli, deci va fi numai bun pentru vizionarea filmelor Blu-ray.

Din față
Din față
Porturile
Porturile

Specificaţii tehnice

Modelul 22PFL3207H/12 e unul cu o diagonală potrivită, iar dacă vrei să conectezi un player mai capabil la el atunci acest lucru e posibil deoarece are HDMI. Ecranul de 22 inci (56 centimetri) e foarte bun pentru filme la orice calitate, iar această dimensiune potrivită ajută la un consum de curent mai mic.
Playerul intern ar trebui să redea majoritatea fișierelor media de pe stick-uri sau HDD-uri, însă un player integrat nu va fi niciodată la fel de bun precum unul dedicat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; fiabilitatea e una bună deoarece acest 22 PFL 3207 e un televizor foarte rezistent; garanția e una de minim 2 ani și poate fi extinsă la maxim 4, făcând ca aparatul să fie unul de îndelungă folosință… la propriu; tehnologia LED are un impact pozitiv asupra imaginii deoarece televizorul are o luminozitate de 300 candele și un contrast dinamic de 100 mii la 1.
Contra: nimic.

Concluzie

Nu toată lumea are nevoie de cel mai tare televizor de pe piață cu caracteristici Smart TV sau suport 3D, iar acest televizor vă sare în ajutor dacă vreți ceva simplu pentru vizionarea filmelor și emisiunilor preferate. Nici nu arată rău, iar despre cum arată puteți vedea mai multe din preview-ul video de alături care e unul destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa