Philips 22PFL2908, televizor FullHD de 22 inci

Philips 22PFL2908 e unul dintre acele modele de 22 inci cu rezoluție 1080p și PMR de 100 Hz. Deci imaginea e la fel de clară și detaliată ca la un monitor deci îl puteți folosi împreună cu un PC dacă doriți. Nu ocupă mult spațiu iar un monitor TV  e cam același lucru cu acesta doar că arată mai bine. Doar că acesta oferă și funcția de redare media prin USB, deci dacă nu-l folosiți ca monitor și aveți nevoie de o astfel de caracteristică pentru a nu mai da bani și pe un player extern, cred că acesta e alegerea perfectă. Îl puteți lua pentru dormitor sau pentru sufragerie dacă nu tindeți spre ceva mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Nu are un design premium ci unul obișnuit care e similar cu cel oferit de alți producători. Dacă vă doriți ceva mai elegant și mai mare, un molde de 81 cm dar cu rezoluție HD ar putea fi o alternativă. Cele FullHD sunt ceva mai scumpe și nu cred că veți viziona astfel de filme pe el.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul LED are o rezoluție 1080p și care e oarecum neobișnuită pentru un televizor, majoritatea având rezoluție HD. Pe partea de sunet are două difuzoare de 2.5 W, sunet clar, egalizator și altele. Claritatea imaginii e bună chiar și când vă jucați ori vizionați filme deoarece PMR-ul e de 100Hz.

Ca și dotări are un tuner TV performant de tip DVB-T/C, player multimedia integrat, slot CI+ etc. Portul HDMI e și el util dacă aveți un laptop sau player extern cu DVD. Deasemenea se poate adresa și celor care au o consolă pentru jocuri. Puteți conecta și o pereche de căști dacă nu vreți să deranjați pe cei din jur. Având în vedere cât costă și cât de mic e, nu are multe

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluția e una ridicată, 100 Hz (claritate), redare media prin USB, port VGA (ideal pentru cei care posedă un PC mai vechi), arată bine și imagine clară.

Minusuri: putea fi puțin mai ieftin.

Concluzie

Acest Philips 22PFL2908 e o alegere buna pentru cei care nu tind spre ceva foarte mare dar vor o imagine ceva mai detaliată pentru filme ori pentru a fi folosit ca și un monitor. Alternative nu vă recomand deoarece sunt puține televizoare cu astfel de rezoluție

2 comentarii la „Philips 22PFL2908, televizor FullHD de 22 inci”

  1. Am o intrebare daca se poate . Iesirea audio permite sa conectez un sistem 5.1 pe care acum il folosesc la un laptop ? As vrea sa am sunet la redarea unui film de pe usb pe acest sistem ( pentru sistemul 5.1 folosesc o mufa ca aceea de la casti )
    Multumesc !

  2. Nu mai e nevoie sa-mi raspundeti , puteti sa stergeti si intrebarea de mai sus . Nu o sa cumpar acest tv . Am aflat raspunsul pe un forum .

Lasă un comentariu