Philips 22PFH4109/88, televizor LED 56 cm

Televizorul acesta Philips 22PFH4109/88 se adresează celora care vor un televizor ieftin cu o diagonală de 56 centimetri. Foarte interesant e faptul că are rezoluție Full HD, deci nu o să ai probleme în a vedea filme la calitate maximă pe el, dar nu știu cât de util e acest lucru. Un alt lucru interesant e faptul că are tuner digital dublu așa încât să puteți urmări transmisii digitale la calitate HD.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat TV foarte bun care face parte din gama 2014.
Aspectiv nu arată deloc rău, lucru vizibil și din imaginea de mai jos.

Televizorul
Televizorul

Ecranul său e unul LED cu o diagonală de 56 centimetri și o rezoluție 1920×1080 pixeli. Din punctul meu de vedere această rezoluție nu avea niciun sens. Tunerele digitale incorporate sunt DVB C și DVB T, tunere digitale care te vor ajuta să vezi transmisiile la calitate HD (după cum am spus și la alte televizoare, tunerul T nu o să te ajute deoarece nu avem transmisii terestre digitale.)
Imaginea nu e foarte calitativă doar datorită faptului că are rezoluție mare, ci datorită faptului că are caracteristici superioare de imagine cum ar fi 100 Hz Perfect Motion.
Fiind un televizor foarte mic are și o greutate mică de 3,2 kilograme care-l va face ușor de „transportat” oriunde vrei.

Plusurile la acest model ar fi multitudinea de porturi (două HDMI-uri, un USB și un D-Sub… pe lângă multe altele), imaginea calitativă și prețul nu prea mare.
Ca minusuri aș menționa că nu e smart și … cam atât.

Ca o concluzie pot spune despre acest model că e unul foarte bun dacă te interesează ceva mic și care să aibă tuner digital. Normal că are și player integrat, player cu care poți reda mai multe tipuri de fișiere, dar să nu crezi că e la fel de calitativ precum unul extern. Dacă vrei să ai parte de un player mai bun atunci te poți orienta înspre un model cu Android care-l găsești aici.

Te-ar mai putea interesa