Philips 228C3LHSB

Philips 228C3LHSB e un monitor din categoria moda a celor de la Philips deoarece arată mai deosebit. Ecranul e unul de 21,5 inci, iar pe birou va sta foarte bine deoarece e un monitor slim (subțire). Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și eu zic că e o foarte bună alternativă la 236V4LHAB care are o diagonală ceva mai mare.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model negru cu spate alb, dar trebuie știut că există și modele alb complet. Ecranul de 21,5 inci e numai bun pentru vizionarea filmelor Full HD și a pozelor realizate la rezoluție ridicată. Acest ecran nu cosnumă deloc mult curent datorită tehnologiei LED care face ca monitorul să consume maxim 18W.

Cutia monitorului
Asamblat

Specificaţii tehnice

228C3LHSB e un monitor care nu doar arată bine, ci are și niște caracteristici tehnice impresionante. Ecranul de 21,5 inci nu e nici mic și nici mare, iar tehnologia LED cu care vine acest monitor e una specială de la Philips – WLED. Iar, din această cauză imaginile sunt mai luminoase și clare. Contrastul de foarte bun deoarece e de 20 milioane la 1 și mă refer la contrastul dinamic și din această cauză negru va fi negru și nu gri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre preț și calitatea imaginii afișate e foarte bun; consumul de curent e mic; vine cu porturi digitale și de tip analog (HDMI care e digital și VGA care e analog) și din această cauză poate fi conectat la orice desktop, dar și laptop; e conform multor standarde printre care se numără CE și TUV.
Contra: nimic.

Concluzie

Pe piață rar găsești un monitor care să arate bine, iar dacă ești designer sau ceva de genul atunci nu poți să-ți achiziționezi orice monitor. Nu e un monitor doar pentru designeri, ci și pentru uz casnic deoarece are un preț foarte mic. Referitor la design, nu pot să nu remarc o oarecare asemănare cu monitoarele AOC, dar asta probabil că e doar o impresie. Mai multe informații legate de acest monitor din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 228C3LHSB”

  1. Doresc sa achizitionez acest monitor dar inainte de toate vreau sa stiu cateva detalii despre el. L-a conectat cineva la un PS3? Si daca da, doresc sa stiu daca primeste sunet de la HDMI prin jack-ul din spate. As vrea sa il conectez fie la casti, fie la o statie. Si cel mai important, sunteti multumit de calitatea imaginii pe PS3, se vad jocurile bine? se vad pixelate, avand in vedere ca majoritatea jocurilor sunt 720p?

Comentariile sunt închise.