Philips 227E4QHAD, monitor LED

Philips 227E4QHAD e un model de tip IPS cu diagonală de 21.5 inci și design subțire. Poate fi o alegere bună pentru cei care nu au pretenții sau se joacă jocuri ceva mai simple. Oricum e iluminat cu tehnologie LED pentru o imagine mai clară, iar indiferent cum vă uitați la el, imaginea e aceeași. E bine că nu e unul cu panou VA, deoarece acela nu e la fel de eficient ca cel IPS cum e la acesta. Prețul mi se pare destul de bun iar pe viitor, cu siguranță vom vedea modele cu IPS la prețuri mai mici și la diagonale de 18.5 inci. Viitorul aparține panourilor IPS, în caz că nu apare altceva. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e unul foarte elegant și mă refer la suportul cu finisaj interesant, culoare neagră lucioasă și e subțire. Din lateral se vede cel mai bine cât de subțire e.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul său e unul LED de 21.5 inci iar rezoluția putea fi doar una 1080p. Caracteristicile ecranului sunt: timpul de răspuns de 7 ms, 21.5 inci, contrast de 20 de milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade (tipice modelelor IPS sau VA) și altele. Faptul că are unghiuri largi presupune că are imaginea clară din orice unghi.

Dotările sale sunt cele obișnuite: porturi, boxe și suport rotund. Porturile sunt cele necesare, adică HDMI pentru calitate 1080p și VGA (în găsiți la orice PC sau laptop). Difuzoarele sunt destul de bune deoarece sunt de 2 W fiecare. Are și ieșire audio care devine utilă atunci când vreți sa nu deranjați pe cineva conectând niște căști. Consumul de energie e de numai 26 W care cel maxim iar greutatea e de numai 2.2 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port HDMI, ieșire audio (căști), boxe integrate, are un design elegant și unghiuri foarte bune.

Minusuri: timp de răspuns de 7 ms.

Concluzie

Acest Philips 227E4QHAD se adresează celor care vor un ecran modest ca dimensiuni, detaliat și clar din orice unghi. Nu are caracteristici ideale pentru a fi un monitor de gaming deoarece timpul de răspuns e de 7 ms și nu de 2 sau 5 ms. Pot spune că se adresează în special utilizatorilor de tip office dar și pentru cei ce vor să vizioneze filme.

Te-ar mai putea interesa