Philips 227E3LSU

Monitorul LED Philips 227E3LSU de 21.5 inci cu ecran Wide, suport Full HD, conexiune DVI și pe negru este un model apărut de curând și e foarte asemănător cu modelul 226V3LAB. Designul e reușit și performanțele sunt bune, dar îi lipsește conexiunea HDMI. Nu cred că aș putea să-l cataloghez ca monitor de gaming ci mai repede ca monitor office însă e destul de bun și pentru cei care se joacă mult deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde.
Pe lângă performanțe îl recomandă și un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e prea mare în opinia mea.

Poze

Din față
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Philips 227E3LSU este un monitor de 21.5 inci destul de bun pe post de monitor de gaming deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde. E foarte bun pentru filme, în special pentru cele Blu ray deoarece rezoluția optimă e de 1920 pe 1080. Astfel puteți conecta laptopuri care nu au ecran Full HD cum ar fi Toshiba C670-14E. Din păcate 227E3LSU nu are HDMI, ci doar DVI și VGA.
Eu zic că luminozitatea de 250 candele și contrasul de două milioane la 1 sunt  bune și vor afișa o imagine clară.
Monitorul 227E3LSU are multiple certificări cum ar fi TUV, TCO, CE dar și altele care vă asigură că aveți un aparat economic. Dacă are multiple certificări trebuie să știți că nu stă chiar așa de bine la dotări deoarece nu are tuner TV sau boxe. În schimb, datorită tehnologiei led consumă doar 18 W, iar greutatea aparatului e de doar 3 kilograme jumătate.

Păreri pro şi contra

Plusurile lui Philips 227E3LSU sunt foarte multe iar cele mai importante lucruri care te-ar face să cumperi monitorul de față ar fi ecranul LED, suportul FullHD, timpul de răspuns decent și prețul mic.
Contra achiziției ar fi doar lipsa portului HDMI. Adevărul e că multă lume nu folosește acest port și ar fi scumpit electronicul cu vreo 100 lei. HDMI-ul ar fi fost de folos să conectați o cameră video sau foto și să admirați rezultatul filmării sau fotografierii pe un ecran mare.

Concluzie

Philips 227E3LSU demonstrează că Philips se pricepe a electronice și e încă un model de top cu performanțe decente iar raportul calitate preț e foarte bun fără „dar” și „poate”. Monitorul de față poate fi folosit pe post de ecran extern la un netbook, notebook sau alte dispozitive care au VGA sau DVI.

Te-ar mai putea interesa

13 comentarii la „Philips 227E3LSU”

 1. salut
  am cumparat acest monitor dar are o nuanta de alb exagerata
  i-am dat luminozitate 80 %
  ce ma sfatuiesti sa-l schimb ?

 2. Poate ai umblat în setări (gamma etc) la monitor sau la placa video şi l-ai dat peste cap setările. Luminozitatea ar trebui să fie undeva la 50% sau mai puţin dacă e întuneric în cameră. Ziua poate fi şi la 100%

  Monitoarele Philips sunt cu White LED şi de aceea poate seara (cu luminozitate mare setată) ai o nuanţă de alb exagerată (din anumite unghiuri).

  Nu ştiu ce monitor ai avut înainte, dar monitoarele noi nu se compară cu CRT-uri sau LCD-uri vechi şi de aceea au luminozitate foarte mare la prima impresie şi utilizare.

  Poţi să-l returnezi în termen de 30 de zile, dar nu cred să fie o problemă a monitorului. Poate nu te-ai obişnuit cu el încă.

 3. i-am dat 50 % luminozitate din smart image lite
  merci pentru sfat e mai acceptabil acum
  setarile din fabrica sunt 100% luminozitate

 4. Tot cam așa se vede și pe DVI/HDMI. Culorile nu trebuie să se vadă spălăcite și poate l-ai dereglat sau te uiți la filme de proastă calitate.

Comentariile sunt închise.