Philips 226V4LSB2, monitor ieftin cu ecran FullHD

După cum am și menționat, monitorul LED Philips 226V4LSB2 pare să fie o alegere inteligentă, adică are rezoluție 1080 și un preț atractiv. Însă, datorită prețului are doar intrare VGA care nu e chiar grozavă pentru cei care vor să vizioneze conținut media de calitate superioară (1080p). Avantajul oferit de o rezoluție mai mare e acela a spațiului de lucru mai mare și al imaginilor mai detaliate. Modelele din această serie pot fi luate în considerare ca alternative deoarece sunt dimensiuni mai mici sau mai mari iar prețul nu cu mult diferit față de al acestui model. Puteți totuși să-l folosiți pentru jocuri și vizionarea de filme 720p deoarece are un contrast dinamic mare și timp de răspuns de 5 ms. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată ca restul modelelor din seria V4LSB2, doar diagonala diferă care influențează și dimensiunile monitorului.

De sus
De sus
Din față
Din față

Specificații tehnice

Display-ul acestui model are o diagonală de 21.5 inci astfel rezoluția e una 1080p. Spun asta deoarece doar monitoarele de 18.5 inci au rezoluțieHD Ready, iar cele mai mari au o rezoluție 1080p. Restul caracteristicilor sunt bune și mă refer la: luminozitatea de 200 cd/mp, aspectul lat, contrastul dinamic de 10 milioane la 1 și unghiurile bune. Aș fi preferat unghiuri mai mari pentru cei pasionați de filme.

Nu e dotat cu tuner TV sau boxe, dar poate fi montat pe perete (în special dacă considerați că ocupă mult spațiu pe birou). Are doar port VGA și care e standard pentru toate monitoare, iar unele au și HDMI ori DVI (sau amândouă). Consumul maxim e undeva la 20W deci poate fi mult mai mic dacă alegeți o luminozitate mai mică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spațiul mare de lucru oferit de rezoluție, imagini detaliate și colorate, design plăcut care poate fi găsit și la alte modele și prețul.

Minusuri: nu are DVI.

Concluzie

Acest Philips 226V4LSB2 poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți un buget prea mare, dar vreți neapărat un monitor deosebit. Totuși, designul e elegant și va ieși ușor în evidență pe biroul vostru. Dacă nu ați ales și un desktop, vă recomand unul mai ieftin de la Serioux dar cu placă video dedicată în caz că vreți să jucați din când în când un joc. Sistemul de boxe 2.1 e decent pentru birou iar cel 5.1 e ceva mai bun dacă sunteți pasionați de filme.

Lasă un comentariu