Philips 226V4LSB

Philips 226V4LSB e un nou V4LSB care vine ca o alternativă la 190V4LSB și are un ecran de 21,5 inci. Față de modelele V3 arată puțin diferit și are câteva tehnologii suplimentare. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că are un consum mic de curent pentru care ar putea fi considerat monitor economic deoarece are un consum de curent de sub 20W.

Poze

226V4LSB e un periferic de culoare neagră care arată destul de mult ca și seria V3 care e prezentată alături printr-un monitor din acea serie. Astfel de monitoare sunt foarte subțiri deoarece au ecran LED, air greutatea e și ea una foarte mică de undeva la 3 kilograme. Deci, dacă o să vreți să-l mutați pe un suport atunci o să puteți face acest lucru cu ușurință.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Monitorul de față e unul cu un ecran mediu ca mărime foarte bun pentru filme deoarece are o rezoluție de tip Full HD excelentă pentru vizionarea filmelor Blu-ray. La el o să puteți conecta atât calculatoare noi cât și vechi deoarece are port digital cât și de tip analog. Din păcate nu are HDMI, dar mă gândesc că o să apară și o variantă cu un astfel de port pentru cei care au nevoie de el.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și performanță e bun; are toate caracteristicile unui monitor economic cum ar fi ecranul LED și consumul mic de curent electric; e testat și corespunde unor numeroase standarde; e bun la numeroase întrebuințări cum ar fi vizionatul filmelor sau gaming; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 4.
Contra: nimic.

Concluzie

Monitorul 226V4LSB este excelent dacă vrei să faci trecerea de la LCD la LED sau de la CRT la LED. Culorile sunt foarte vii, iar luminozitatea este excepțională ceea ce o să ofere o claritate superioară imaginilor ori filmelor. Din clipul de alături se poate vedea cu aproximație cum arată acest monitor, dar trebui menționat că în clip e un model sin seria anterioară care arată similar.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 226V4LSB”

Comentariile sunt închise.