Philips 226V3LSB25

Philips 226V3LSB25 e un monitor de 21,5 inci care are un ecran Full HD cu LED. La acest monitor puteți conecta diferite dispozitive cum ar fi un laptop ori calculator deoarece vine atât cu DVI cât și cu VGA. Acest monitor are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate vedea foarte clar că nu e deloc scump. Eu recomand acest monitor și în general monitoarele de la Philips deoarece arată foarte bine și vin cu un consum extrem de mic de curent. Și alți producători au monitoare care consumă puțin, însă monitoarele celor de la Philips sunt cele mai economice.

Poze

Se poate vedea că modelul 226V3LSB25 e foarte asemănător cu modelul de 19 inci – 196V3LSB, dar și cu majoritatea monitoarelor de la Philips. Ecranul său e unul de dimensiuni medii, iar filmele se vor vedea foarte bine chiar dacă sunt HD ori Full HD deoarece ecranul vine cu suport pentru ele. Timpul de răspuns al ecranului e mai mult decât bun și de aceea perifericul va putea fi folosit și la jocuri, chiar dacă nu vorbim despre un monitor de jocuri.

Din faţă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

226V3LSB25 e un monitor Philips LED de 21,5 inci care impresionează atât prin specificații tehnice cât și prin certificări. De exemplu are certificări cum ar fi CE, Gost și BSMI. Timpul de răspuns e de 5ms, iar rezoluția ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli și din această cauză nu o să întâlniți sacadări la vizionarea unui film ori la jocuri mai pretențioase.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; consumă puțin curent; vine cu port digital și analog; nu e greu de montat și poate fi pus chiar și pe perete deoarece are suport VESA; prețul nu e deloc mare; garanția chiar dacă e de 2 ani poate fi mărită la 3 ori 4 ani și eu aș recomanda acest lucru pentru un plus de siguranță.
Contra: putea avea HDMI.

Concluzie

Philips 226V3LSB25 este un monitor din 2012 care arată bine și ar fi ok pentru întrebuințare office. Poate fi folosit și la alte sarcini cum ar fi gaming, dar există monitoare speciale de gaming care au timp de răspuns de 2 milisecunde ori refresh de 120 herți care e optim. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre ce poate monitorul și despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa