Philips 226V3LSB

Cei de la Philips sunt cunoscuți pentru monitoarele lor de foarte bună calitate, iar monitorul led Philips 226V3LSB e unul apărut în 2011 care vine cu toate dotările de care vei avea nevoie vreodată. Nu are HDMI, dar DVI-ul e la fel de bun fiind tot un port digital.

Rezoluția Full HD de 1920 pe 1080 pixeli îl face un ecran ideal pentru filme, dar și pentru un arhitect la început de drum. Diagonala ecranului e de 21,5 inci și e una de dimensiune modică. La rezoluția aceasta, diagonala (ca mărime) e perfectă.

226V3LSB are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și ar putea fi considerat un monitor premium dacă e să îl analizăm prin prisma apartenenței la brandul Philips. Dotările nu îi sunt premium, dar brandul e unul extrem de cunoscut pentru televizoarele și monitoarele sale de calitate. Fiabilitatea lui 226V3LSB se va dovedi foarte bună, iar garanția de 2 ani o să vă liniștească în caz că se întâmplă ceva, iar posibilitatea extinderii garanției cu încă 2 ani e un mare plus.

Poze

Se poate vedea că e identic cu 206V3LAB, iar la final e un preview al seriei din care face parte și 226V3LSB.

Cam aşa arată
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Philips 226V3LSB e dotat cu tehnologie LED (W LED specifică acestui producător), iar rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli în combinație cu formatul 16 pe 9 al monitorului o să-l facă foarte bun pentru vizionarea filmelor. Dacă aveți un laptop cu ecran de 15 țoli și vreți să vedeți filme la o calitate superioară atunci puteți că-l conectați la 226V3LSB prin unul din porturile disponibile.

Păreri pro şi contra

Pro: designul exterior e plăcut, timpul de răspuns e mic, e optim pentru vizionarea filmelor HD, unghiurile de vizualizare sunt și ele bune, iar fiabilitatea e bună. Un plus ar veni de la tehnologia WLED care o întâlnim doar la Philips, iar aceasta e caracterizată de iluminarea cu white LED ceea ce înseamnă că luminozitatea va fi mai mare.
Contra: nu are port HDMI sau DisplayPort, dar cum ziceam (pe la început), DVI-ul e la fel de bun.

Concluzie

226V3LSB e un monitor nu pentru sarcini office care poate fi folosit și pentru jocuri, dar e de recomandat să-l folosiți mai mult pentru a vă uita la filme sau pentru proiectare nesolicitantă (pentru proiectare de clădiri, nu jocuri). Alături e postat și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată linia nouă de monitoare Philips.

Te-ar mai putea interesa