Philips 224E5QHAB, monitor LED 21.5 inci

Philips 224E5QHAB e monitorul perfect pentru un pasionat de filme pe calculator, și asta e așa datorită panoului IPS. Acest fel de panou (panel în engleză) e unul care beneficiază de unghiuri de vizibilitate aproape perfecte de 178/178 grade… în aceste condiții tun nefiind nevoit să înclini monitorul. O să vă sară în ajutor porturile digitale, dar și boxele care beneficiază de o putere de 5W fiecare.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani noi primim un monitor LED Philips de 21.5 inci. Timpii de răspuns sunt foarte buni pentru că are porturi digitale, dar și tehnologie de ultimă generație incorporată. Iar, dacă vrei să-l pui pe un perete atunci ai la dispoziție suport VESA, însă nu cred că o să fie nevoie să-l pui pe perete pentru că nu ocupă prea mult loc pe birou.

Perifericul
Perifericul

Sunt multe de spus referitor la specificații, dar cele mai importante aspecte sunt ecranul de 21,5 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, cele două HDMI-uri (pe lângă VGA și MHL). Cele două porturi HDMI vor contribui la posibilitatea conectării unei camer video sau ceva de genul. Un alt port carese va dovedi util e MHL, fiind o interfață mobilă utilă conectării unui telefon sau a unei tablete.
Puterea consumată de acest monitor e de circa 20W, ceea ce nu e deloc mult având în vedere că e vorba despre un monitor destul de mare.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, panoul de calitate (unul AH-IPS, adică Advanced High Performance IPS), rezoluția bună și eficiența energetică.
Contra achiziției nu sunt aspecte deoarece îți furnizează tot ce ai nevoie pentru a beneficia de niște imagini de calitate indiferent din ce unghi te-ai uita la ecran.

Acest monitor e perfect pentru cineva care vrea să-l utilizeze în scopuri multimedia. Mai nou multă lume achiziționează laptopuri în defavoarea clasicului desktop cu monitor, însă dacă vrei să beneficiezi de o putere de calcul sporită și de imagini clare atunci ar trebui să te îndrepți înspre o soluție formată din desktop + monitor de acest fel. Să nu mai spun că o să ieși mai ieftin deoarece la 1500-2500 îți cumperi un super calculator.

Lasă un comentariu