Philips 224E5QDAB, monitor AH-IPS

Pentru cei interesați de un monitor care să ofere niște imagini de o calitate superioară recomand acest monitor LED AH-IPS Philips 21.5 model 224E5QDAB, pe scurt Philips 224E5QDAB. Venind cu IPS înseamnă că avem parte niște unghiuri de vizibilitate excelente. Nu excelează doar la capitolul imagine, ci și la partea de porturi deoarece are de la VGA și până la HDMI.

Pe partea de preț acest model nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci, putem spune că e vorba despre un monitor IPS accesibil.
Alături am postat și o poză care vă arată cum arată acest monitor, poză din care puteți vedea că arată excelent… precum toate monitoarele de la acest brand.

Monitorul
Monitorul

Diagonala acestui model e de 21,5 inci, iar rezoluția e una de 1920×1080 pixeli care te va ajuta să vezi filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu. Tipul de răspuns nu e nici el unul prea rău deoarece e vorba despre 5 milisecunde. Acesta în combinație cu unghiurile de vizibilitate 178/178 face ca filmele să se vadă foarte bine.
O facilitate interesantă e că are boxe, iar dacă vrei să-l instalezi pe perete atunci trebuie știut că are Vesa 100×100.
Chiar dacă are multe tipuri de conectori, cele mai utile se vor dovedi VGA și HDMI. VGA deoarece orice calculator îl are, iar prin HDMI se poate conecta o placă video modernă, o cameră sau o consolă.

Plusurile acestui model sunt aspectul, brandul, prețul nu prea mare, disponibilitatea a multor porturi digitale (DVI și HDMI) sau mai bine spus a celor mai importante porturi. Poate că ar trebui menționat că are și un consum de curent foarte mic de 17W, lucru care face monitorul foarte autonom.
Minusuri nu are dacă ne gândim bine deoarece are un incredibil raport între preț și calitate.

Deci, dacă te interesează un monitor care se descurcă formidabil atunci când vine vorba despre afișarea imaginilor atunci acest Philips ar fi o recomandare din partea mea. Timpul de răspuns e și el excelent, iar din această cauză imaginile vor fi afișate în timp real fără vreun fel de lag.

Lasă un comentariu