Philips 223V5LSB2/10, monitor LED de 21 inci

Monitorul LED Philips 223V5LSB2/10 e o alegere accesibilă pentru oricine și cred că ar trebui să profitați de promoție cât e disponibilă. NU sunt multe monitoare de 21 inci la un așa preț, deasemenea, dacă nu vă place acest model pentru că nu are nici DVI nici HDMI, există modele de 23 inci din această serie care pot fi alternative. Puteți lua în considerare și modele care fac parte din alte serii, dar nu toate sunt la fel de ieftine. Dacă nu aveți nevoie de porturi video mai bune deoarece nu vizionați filme ori poze la calitate superioară, atunci acest monitor e perfect pentru voi. NU e vorba de o serie recent lansată de aceea e și mai ieftin.

Prețul atractiv se datorează și promoției, iar dacă vreți să vă luați un desktop office/multimedia, puteți economisi niște bani cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Display-ul unui monitor de 21.5 inci e destul de bun deoarece are o imagine detaliată dar și destul de clară. Doar monitoarele mai mici au imagine HD sau HD+, însă mulți dintre voi poate nici nu vă folosiți de o imagine FullHD. Totuși e bine să fie ceva mai performant deoarece un plus de detaliu e binevenit.

Pe partea de iluminare are tehnologie LED, 200 cd/mp și altele. Timpul de răspuns ajută în cele mai multe situații (reduce din blur) și dacă vă plac jocurile sau filmele, e bine să fie cât de mic. Unghiurile de vizibilitate sunt similare cu cele oferite de ecranele laptopurilor, însă dacă-l folosiți de la o distanță mică nici nu veți observa acest dezavantaj. Pe partea de facilități nu oferă cine știe ce dotări, dar poate fi pus pe perete.

Plusuri: e ieftin, arată destul de bine, imagine 1080p, consum redus de energie, e fiabil, montare pe perete etc.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Philips 223V5LSB2/10 poate fi o recomandare dacă nu aveți un brand sau un model favorit. Un posibil dezavantaj oferit de acesta în comparație cu alte monitoare mai performante, e vizibilitatea. Mai precis, mă refer la unghiurile de vizibilitate care sunt cam mici dar nu se observă dacă-l folosiți din apropiere.

Te-ar mai putea interesa