Philips 223V5LSB, monitor LED 21.5 inci

Dacă ești în căutarea unui monitor de 21,5 inci care are port VGA și rezoluție Full HD atunci îți recomand acest model Philips 223V5LSB. Nu doar are ecran LED, ci și unghiurile de vizibilitate sunt incredibil de bune – 170/160 grade.
Deci, dacă vrei un monitor care să aibă un consum redus de curent, să ofere o imagine foarte clară și să poată fi utilizat în special pentru sarcini multimedia cum ar fi filmele atunci acest model ar trebuie să fie în fruntea listei de variante.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat făcut de un brand de încredere. Sunt unii nemulțumiți că nu are DVI, însă la prețul foarte mic care-l are nu poți avea astfel de așteptări.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de caracteristici acest Philips se laudă cu ecran de 21.5 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli, consum redus de curent și imagine foarte clară. Meniurile sunt simple, însă în mod normal nu trebuie să vă folosiți de ele… doar dacă sunteți un utilizator avansat și vreți un control mai bun.
Foarte interesant e că are suport pentru montarea pe perete, însă nu știu cât de util e acest lucru din moment ce are un ecran mediu ca mărime. Un alt lucru interesant e că are slot Kesington pentru a lega monitorul de masă așa încât să nu vi-l fure…

Atuurile acestui model sunt costul mic de achiziție, imaginea de calitate care o oferă și că nu trebuie aplecat atunci când vă uitați la un film.
Cum ziceam și mai sus, acest model nu are minusuri în condițiile în care prețul e foarte mic. Dacă o să vă uitați la alte modele de 21.5 inci care au preț similar atunci o să vedeți că acelea au unghiuri de vizibilitate mai mici.

În rest, o să-l poți utiliza cu succes la jocuri și filme, dar dacă vrei un model special pentru jocuri atunci eu te-aș sfătui să alegi un model mai scump.
Acest aparat ar fi perfect pentru cei care vor să facă trecerea de la CRT sau LCD deoarece are imagini de calitate și un consum mic de curent – circa 16 W.

Te-ar mai putea interesa