Philips 223V5LSB/62, monitor negru cu ecran FullHD

Monitorul LED Philips 223V5LSB/62 e o variantă accesibilă dar cu dotări destul bune: panou TN, rezoluție FullHD, timp de răspuns de 5 ms, contrast decent, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade. Acesta se adresează oricui datorită prețului atractiv și pot spune că e decent pentru uz office/multimedia. Cu un buget aproape dublu se poate lua un model de gaming cu diagonală mai mare, dar nu are sens să cheltuiți mult cât timp nu vă jucați jocuri. Designul e destul de elegant și din prezentarea finală se poate vedea de mai aproape acesta. Mai sunt și alte modele similare cu acesta care pot avea niște dotări mai diferite, însă prețurile sunt destul de apropiate.

Acesta poate fi conectat la orice desktop cu ieșire video VGA și nu prezintă prea multe facilități. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea monitoarelor de pe piață au imagine FullHD și nu merită să vă luați unul Ultra HD dacă nu veți viziona un astfel de conținut. Pe de altă parte, modelele HD Ready sunt pe cale de dispariție și nici nu cred că mai există cerere. Ideea e că odată ce ai avut un anumit model, cu siguranță următorul trebuie să fie mai performant.

Nu voi intre prea în detalii în ceea ce privesc specificațiile tehnice, că doar cele mai importante le-am menționat sus și mi se par satisfăcătoare. Poate fi pus pe perete dar numai dacă aveți un suport de perete VESA.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e un monitor accesibil, e o alegere foarte bună pentru utilizatorii cu pretenții. Are o diagonală suficient de mare pentru a vă uita la filme pe el și unghiurile de vizibilitate sunt decente. Când ne referim la imagine, trebuie să luăm în calcul și restul specificațiilor tehnice, dar nu prea am ce să-i reproșez că doar e ieftin. Aș fi apreciat dacă ar fi avut și un conector DVI, dar acela e deja alt model.

Philips 223V5LSB/62 merită încercat dacă vreți un model accesibil și bun, iar spațiul de lucru e generos cu  o diagonală de 21.5 inci. Poate fi folosit ca televizor dacă aveți cont Netflix sau tuner TV în unitate PC-ului.

Te-ar mai putea interesa