Philips 223S7EYMB, monitor FHD cu DisplayPort

Monitorul Philips 223S7EYMB poate fi conectat la un desktop destul de performant datorită conectorului DisplayPort. Acesta face parte din gama profesional, dar coi îl puteți folosi chiar și pentru uz multimedia. Îmi place cum arată deoarece are o ramă îngustă și stativul nu ocupă mult spațiu pe birou. Are dotări bune indiferent ce veți face, dar nu puteți avea pretenții la un pivot în acest buget. Poate că ați observat că nu are multe tipuri de porturi, motiv pentru care aș putea spune că se adresează doar utilizatorilor de PCuri.

Multe gadgeturi au ieșire HDMI și necesită un televizor sau un monitor compatibil, iar prin VGA calitatea e inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Philips 223S7EYMB

Acest model are un ecran IPS cu diagonală generoasă – 23 inci, iar imaginea e una LED cu rezoluție Full HD. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime pentru a vă bucura de cea mai clară imagine indiferent cum îl priviți. Specificațiile tehnice sunt peste medie că doar face parte din cea mai recentă generație de monitoare și e oferit de un brand destul de experimentat.

Ca și facilități, acest model oferă destul de multe: stativ ajustabil pe înălțime, difuzoare și montare VESA. Nu poate fi pus pe perete fără un kit de montare, iar acel kit costă destul de puțin. Noile monitoare au un consum redus de energie, deci aspect e oarecum irelevant în prezent.

Păreri pro și contra

Arată mult mai bine decât alte monitoare în același buget și se datorează în mare parte ramei foarte înguste. Oricum, mă gândesc că îl doriți pentru ce oferă și nu pentru cum arată. Conectivitatea e foarte bun, dar cred că o parte dintre voi v-ați fi dorit și un HDMI. Puteți sta multe ore în fața sa fără ca să vă obosească ochii deoarece are tehnologii ca FlickerFree și SoftBlue (reduce lumina albastră).

Philips 223S7EYMB poate fi folosit de oricine pentru că are caracteristici tehnice decente, dar e loc de mai bine dacă vreți să-l folosiți doar pentru jocuri. Jocurile au nevoie de un timp de răspuns cât mai mic și un refresh superior, poate chiar o tehnologie ca G-Sync sau FreeSync.

Te-ar mai putea interesa