Philips 223S7EHMB, monitor cu HDMI și difuzoare

Monitorul Philips 223S7EHMB e o alternativă la cel care oferă doar DisplayPort și VGA, dar prețul e cam același. Diferențele sunt doar la capitolul conectivitate, că în rest arată la fel și au aceleași tehnologii de imagine. Îmi place cum arată noua generație de monitoare, adică are o ramă destul de subțire și imaginea ajunge până în margini. Astfel, puteți pune două sau trei monitoare unul lângă altul. Chiar dacă nu a fost conceput pentru gaming, voi îl puteți lua alături de un model cu 1 ms.

Sunt destul de multe alternative interesante care le puteți lua în calcul dar nu toate au același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest monitor are un panou IPS, motiv pentru care claritatea imaginii e foarte bună indiferent cum îl priviți. L-aș putea recomanda chiar și celor pasionați de jocuri dacă bugetul e limitat, însă ideal ar fi unul cu 1 ms. Detaliile sunt destul de vizibile pe un monitor FHD și sunt monitoare chiar și 4K. În funcție de conținutul ales sau ce urmați să faceți, alegerea e a voastră. Difuzoarele incorporate sunt foarte utile pentru utilizatorii office, dar nu și pentru cei pretențioși deoarece nu sunt foarte puternice.

Nu sunt foarte multe tipuri porturi, dar nici nu e nevoie de mai mult. În acest caz, caracteristicile speciale sunt tehnologiile incorporate, adică: SoftBlue (reduce lumina albastră), Flicker-Free (reduce pâlpâielile) și SmartImage. Bineînțeles, dacă aveți un kit de montare compatibil, monitorul poate fi pus perete, iar biroul devine ceva mai spațios.

Păreri pro și contra

Oferă cele mai utile dotări de pe piață, dar e loc de mai bine, dar nu și în acest buget. Adică un monitor mai performant costă mult mai mult și, în general, variantele mari au și caracteristici tehnice superioare. Nici nu ar avea sens să incorporeze prea multe tehnologii într-un monitor mic care și l-ar dori mulți pentru că e accesibil.

Pentru cei cu pretenții mai mari, există segmentul premium iar Philips 223S7EHMB face parte din segmentul profesional, adică poate fi folosit de micile companii sau chiar de utilizatori simpli.

Te-ar mai putea interesa