Philips 221V2SB

Monitorul LCD Philips 221V2SB cunoscut şi ca 221V2SB/10 e un LCD nou de 54,6 centimetri (21,5 inci) care vine cu port digital de tip DVI, dar are şi VGA. E un monitor din serial sau linia V ca Philips 192EL2SB şi chiar dacă nu e mare (aşa încât să ocupe mult loc pe birou) trebuie să ştiţi că poate fi montat pe perete deoarece are VESA şi astfel puteţi să eliberaţi din locul de pe birou.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care eu spun că e decent, iar la aceşti bani poate afişa fără pierderi de detalii orice filme Blu-ray datorită suportului pentru acestea, mai exact datorită rezoluţiei de 1920 pe 1080 pixeli.

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

221V2SB/00 e un periferic lat (wide) iar timpul de răspuns de 5 milisecunde îl face bun şi pentru jocuri deoarece acestea vor fi redate fără lag, însă acest lucru depinde şi de cât de performant e calculatorul dumneavoastră şi de ce port folosiţi (portul DVI e de recomandat).

Luminozitatea şi unghiurile de viziblitate pot spune că sunt standard, adică ca la orice alt monitor nou, iar culoarea monitorului e neagră (black).

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent al lui Philips 221V2SB e mic, chiar dacă nu e LED (are un consum de aproximativ 20 W), are VESA, arată bine şi e performant. Un mare plus ar fi că perifericul e realizat de un brand extrem de popular datorită calităţii produselor sale, iar un altul ar fi fiabilitatea. În sprijinul fiablităţii vine garanţia de 2 ani care poate fi extinsă la maxim 4 ani şi aşa o să aveţi un plus de siguranţă.
Contra: din păcate nu are HDMI.

Concluzie

221V2SB e un monitor nou care e bun dacă vreţi să jucaţi un joc nou, dar l-aş recomanda în special dacă sunteţi o persoană pasionată de filme HD sau Full HD deoarece rezoluţia e în favoarea vizionării acestor tipuri de filme la calitate maximă fără vreo pierdere de detalii.

Monitorul de faţă arată aproximativ aşa şi am pus acest video preview în speranţa că o să vă faceţi mai bine o părere despre cum arată.

P.S.: Ca majoritatea monitoarelor de la Philips, 221V2SB vine dotat cu Kensington lock ceea ce presupune că aparatul poate fi legat de o masă. Această facilitate e utilă în special magazinelor care pun monitorul pentru prezentare, iar acasă la dumneavoastră nu cred că o să aveţi ce face cu acest lock.

Te-ar mai putea interesa