Philips 221TE4LB

Philips 221TE4LB e un monitor cu tuner TV care are un ecran de 21,5 și deci e ceva mai mic decât 231TE4LB. Din această cauză și prețul e cu vreo câteva zeci de lei mai mic având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe lângă tunerul TV digital acest monitor HDMI, rezoluție Full HD și boxe. Nu e prea mare așa încât să vă ocupe mult spațiu pe birou, dar vă oferă posibilitatea de a-l monta pe perete.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată cu aproximație, iar din preview-ul de la final se poate vedea mai clar cum arată. E un model pe negru al cărui ecran are un aspect al imaginii de 16 pe 9, deci wide. Dacă o să v decideți să-l puneți pe un suport atunci trebuie știut că acest procedeu nu o să fie prea greu deoarece greutatea e de circa 3 kilograme.

Monitorul

Specificaţii tehnice

Philips 221TE4LB e un monitor al anului 2012 care arată bine și acest lucru se poate vedea din poza de sus ori din clipul de la final. Nu costă nici prea mult, iar principalele caracteristici ale sale ar fi ecranul de dimensiune medie cu rezoluție optimă vizionării filmelor 1080p, sumedenia de porturi și claritatea imaginii. Tunerul TV e o caracteristică utilă persoanelor care vor să se uite la TV, iar față de alte modele acesta are și Slot CI util vizionării posturilor codate.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent e unul mic caracteristic monitoarelor Philips și dacă sunteți o persoană  eco atunci monitorul e pentru dvs.; prețul nu e mare având în vedere că are atâtea caracteristici; tunerele digitale care le are integrate sunt DVB C și DVB T; poate fi folosit pentru a conecta la el chiar și PC-uri mai vechi deoarece are VGA (D-Sub); e foarte ușor de folosit fiind de tip Plug and play.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te mai uiți la TV, dar nu prea ai loc în cameră pentru TV și monitor atunci o soluție ar achiziția unui monitor-TV. Normal că prețul e mai mic decât dacă ai cumpăra aparatele separat, iar economia de spațiu e evidentă. Din clipul de alături îți poți face o oarecare părere despre acest aparat și despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa