Philips 221S3UCB

Acest monitor LED Philips 221S3UCB e unul din acele modele care se folosește de o conectivitate USB atât pentru alimentare cât și pentru semnal video. Deci nu vine cu VGA, DVI sau HDMI. Astfel conectarea sa la un desktop sau laptop se face ușor. Se poate face acest lucru datorită consumului redus al monitorului – 9W. Deci prețul său e justificat de această caracteristică specială însă design-ul său nu e unul prea grozav sau mai bine zis elegant. Arată precum oricare alt monitor și dacă vă doriți un model cu puține cabluri dar cu imagine clară, acesta e acel model. Aveți nevoie de un buget ceva mai mare pentru un astfel de monitor, deoarece 221S3UCB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul său e unul LED și are o diagonală de 21.5 inci. Asta înseamnă că are și o rezoluție Full HD care e ideală pentru vizionat filme și să vă jucați jocuri de pe desktopul vostru de gaming. Consumul redus se datorează tehnologiei LED dar și luminozității scăzute – 150 cd/mp. Deci se adresează celor care au avut un CRT sau LCD cât de curând. Chiar și unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune – 160 și 150 de grade. Alte caracteristici ale acestui monitor ar fi: timpul de răspuns de 5 ms, montare VESA și portul USB. Deci poate fi bun pentru gaming adică jocuri, dar poate fi montat și pe perete pentru economisire de spațiu. Un astfel de port USB e destul de rar pe astfel de monitoare deoarece nu are aceeași utilitate ci prin intermediul său puteți să-l alimentați și să-l conectați la PC pentru semnal video.

Probabil pe viitor vom vedea monitoare doar cu USB-uri iar ieșirile video a plăcilor video nu-și vor avea rostul. Însă au nevoie de o nouă tehnologie de iluminare mai economică în special când e vorba de monitoare mai mari. Acest Philips 221S3UCB cântărește doar 3.8 kilograme și deci e la fel de greu cât unul normal.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are doar un port USB, e un LED cu consum foarte mic, imagine destul de clară și colorată.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine

Concluzie

Acest Philips 221S3UCB e un monitor care și l-ar dori orice posesor de laptop sau desktop deoarece necesită doar un singur cablu pentru a funcționa. Am pus și un clip cu acest monitor LED pentru a vedea cum arată și cum funcționează:

Te-ar mai putea interesa