Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 221P3LPYES

În cazul în care ești un fan al mărcii Philips sau apreciezi monitoarele de calitate îți recomand un monitor LED Philips 221P3LPYES de 21,5 inci care are rezoluție Full HD, unghiuri de vizibilitate bune și conexiune digitală. Deci seamănă destul de mult cu 241P3LYES.

E de culoare argintie (știu că astfel de monitoare au devenit tot mai rare), iar designul e foarte plăcut. Are chiar și două boxe care vă vor veni n ajutor dacă nu aveți loc pe birou de boxe și vreți să le folosiți pe cele din monitor. Adevărul e că boxele îi conferă monitorului un aspect de 4 pe 3, dar e un monitor 16 pe 9 de 21,5 inci cu care o să poți vedea la calitate maximă filmele Blu-ray.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și poate te întrebi de ce costă puțin mai mult față de alte monitoare. E așa deoarece are cele mai noi porturi cum ar fi DisplayPort și DVI. 221P3LPYES are chiar și port VGA care-l poți folosi în cazul în care nu ai un calculator la zi. Despre DisplayPort pot spune că se preconizează că va fi portul viitorului și că va înlocui VGA-ul.

Poze

Aşa arată

Porturile

Specificaţii tehnice

221P3LPYES are un timp de răspuns de 5 milisecunde și e destul de bun dacă o să doriți să-l folosiți pentru jocuri, iar rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli îl face ideal pentru vizualizarea pozelor și filmelor 1080p.

Portul DVI din 221P3LPYES e unul digital care vă va ajuta foarte mult în cazul în care o să transmiteți sunet înspre boxe deoarece spre deosebire de D-Sub poate transmite și sunet, nu doar imagine. Sunetul e trimis înspre boxele de 1,5W despre care pot spune că oferă un sunet decent ca putere.

Păreri pro şi contra

Pro: Philips 221P3LPYES vine la bord cu multiple porturi (are chiar și USB dacă la PC nu aveți prea multe), arată bine, oferă facilitatea de a fi montat pe perete, iar culoarea silver e una deosebită.
Contra: nu are HDMI, dar DVI-ul e la fel de bun.

Concluzie

Philips 221P3LPYES e un model din noua serie a anului 2011 și vine la bord cu multe facilități cum ar fi difuzoarele și posibilitatea montării pe perete, iar garanția de 3 ani dovedește că vorbim de un produs de calitate și foarte fiablă. Dacă e nevoie de o garanție mai lungă la 221P3LPYES atunci poate fi extinsă undeva până la 5 ani, iar dacă tot am scris de spre facilități atunci trebuie să știți că are chiar și Kensington lock, dar acestă facilitate e mai mult pentru magazine așa încât lumea să nu plece acasă cu produsele de pe raft… fără să le plătească.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu