Philips 221B3LPCB

Dacă ești în căutarea unui monitor de firmă și cu boxe integrate atunci una dintre cele mai bune soluții ar fi monitorul LED Philips 221B3LPCB de 21,5 inci. Se poate vedea că seamănă destul de mult cu modelul 232EL2SB, însă prețul e mai acceptabil. 221B3LPCB are un ecran wide – 16 pe 9, chiar dacă aparent pare a fi 4 pe 3. Impresia că ecranul este pătrat vine de la difuzoarele incorporate. Ecranul are suport Full HD datorită rezoluției native de 1920 pe 1080 pixeli, iar acest lucru înseamnă că filmele Blu-ray pot fi urmărite la calitate maximă și cu sunet (datorită boxelor).

Prețul e destul de mic și este un preț bun având în vedere că vine cu suport 1080p, două difuzoare, porturi USB și oferă facilitatea de a fi montat pe perete. În opinia mea prețul e ok și pentru că aparatul beneficiază de un port digital – DVI. Acest port e special față de VGA deoarece datele sunt transmise digital și pe lângă imagine poate fi transmisă și sunet. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din imaginile de alături o să vedeți că 221B3LPCB arată ca 225PL2EB.

Are USB
Așa arată

Specificaţii tehnice

Philips 221B3LPCB este un monitor din seria nouă a celor de la Philips și se evidențiază prin diagonala de 21,5 inci care e una de mărime medie și un timp de răspuns de 5 milisecunde. Ideal era să aibă 2ms, dar e destul de bine și așa.

Contrastul și luminozitatea lui 221B3LPCB sunt peste medie, adică foarte bine, datorită tehnologiei LED folosită la monitor. Tot datorită acestei tehnologii consumul de curent e ceva mai mic, adică cu undeva la câteva zeci în minus.

Ca facilități oferă posibilitatea de a fi montat pe perete și două boxe de 1,5W fiecare. Din păcate nu are are tuner TV și din acest motiv nu poate fi folosit pe post de televizor, dar nu vă oprește nimeni să vă uitați la posturi TV pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: 221B3LPCB nu consumă mult curent (datorită tehnologiei LED consumă doar 17,8W), greutatea e redusă, are suport FullHD, iar prezența unui port DVI îl face un monitor aproape premium.
Contra: mai nimic, dar era interesantă prezența unei conexiuni HDMI.

Concluzie

Philips 221B3LPCB este un electronic apărut de curând și uite că a ajuns foarte rapid și la noi. Se remarcă prin calitatea Philips și nu există motive pentru care nu l-ai cumpăra. Alături e și un preview video la modelul gri.

Te-ar mai putea interesa