Philips 20PHH4109/88, televizor HD de 51 cm

Philips 20PHH4109/88 e un televizor LED simplu dar cu destul de multe caracteristici speciale: Digital Crystal Clear (contrast superior), refresh de 100 Hz, redare USB, intrare PC (funcție monitor) și 2 HDMIuri cu tehnologie EasyLink. Deci nu e chiar banal și poate fi destul de bun pentru o cameră mică sau chiar o sufragerie. Acuma depinde de necesitățile fiecăruia, dar acesta nu e cel mai bun televizor pentru a viziona filme. Mie-mi plac mai mult televizoarele de 80 cm iar rezoluția nu are mare importanță. Chiar și filmele HD sunt o alegere inteligentă deoarece ocupă puțin spațiu pe un eventual hard disk. Portul USB al acestui televizor poate fi folosit pentru a conecta un aparat foto și a reda fișierele media de pe el.

Un media player extern poate fi luat în considerare deoarece suportă mai multe formate și nu costă mult. Alegând un televizor ieftin veți mai avea suficiență bani și pentru altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia e LED ca și la majoritatea și nu cred că se va schimba pe viitor deoarece oferă avantaje destul de mari la un cost destul de redus. Dacă nu vă prea uitați la posturi TV, puteți alege un monitor iar în același buget, veți putea lua chiar unul mai mare iar imaginea e 1080p.

La acesta rezoluția e de 768p care vă permite să vizionați filme 720p. Având 2 porturi HDMI, puteți să-l conectați la un PC sau la un media player. Pe partea de sunet are difuzoare de 5W, sunet clar, ajustare automată volum și altele. Ca și caracteristici speciale are: pauză program TV, înregistrare USB, Pause TV, înregistrare USB, EPG 8 zile, Pixel Plus și EasyLink.

Plusuri: imagine HD, claritatea imaginii, înregistrare USB, două HDMIuri, sunet puternic și preț bun.
Minusuri: nu sunt.

Philips 20PHH4109/88 nu are multe concurență deoarece majoritatea producătorilor cunocuți oferă soluții mai mari. Acesta face parte din noua generație de televizoare de aceea are și o rată de refresh mai bună – 100 Hz. Sunt destul de multe televizoare Smart și televizoare clasice care au tot una similară, deci nu văd prea multe motive pentru a nu-l achiziționa.

Lasă un comentariu