Philips 206V3LSB

Acest monitor LED Philips 206V3LSB e unul de 20 inci și se evidențiază prin ecranul LED cu rezoluție HD+, consumul mic de energie și timpul de răspuns bun. Având ecran de 20 țoli e norma l ca rezoluția sa să fie de doar 1600 pe 900 și nici prețul nu e prea mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Garanția perifericului e de 2/3 ani și în general se poate extinde cu undeva până la 2 ani contra unei sume care nu e prea mare. Monitoarele de la Philips s-au dovedit întotdeauna ca fiind foarte fiabile și alegând acest 206V3LSB nu cred că o să dați greși.

Poze

236V3LSB este un monitor foarte asemănător cu cel de față și se poate vedea foarte clar din prima imagine cât de bine arată. Are multe rotunjimi și se poate vedea că nu are boxe integrate, iar din imaginea a doua se vede că e un monitor foarte subțire.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

206V3LSB are un ecran de 20 inch și rezoluția e doar de 1600 pe 900 pixeli tocmai din acest motiv. Filmele 1080p vor putea fi vizionate, dar cu oarecare pierderi de detalii. Iar despre jocuri nu pot spune decât că vor merge destul de bine datorită timpului de răspuns de 5 milisecunde care nu e ideal, ci decent. Prezența conexiunilor de tip DVI și VGA ne demonstrează că puteți conecta PC-uri noi și vechi.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; fiabilitatea e bună deoarece e realizat de Philips; dispune atât de porturi digitale cât și de tip analog pentru a conecta atât dispozitive noi cât și vechi; nu consumă deloc mult curent deoarece consumul mediu e de undeva la 19W, iar acest lucru se datorează în principal ledurilor cu care e realizat ecranul. Un alt plus ar fi că dimensiunile monitorului nu sunt prea mari și de aceea nu va ocupa prea mult spațiu pe biroul dumneavoastră. (Greutatea îi e de 2,5 kilograme fără picior și astfel o să-l puteți muta fără un efort prea mare.)
Contra: nu are suport Full HD și nici nu dispune de port HDMI.

Concluzie

Dacă vrei ceva ieftin și capabil atunci cred că Philips 206V3LSB ar trebui să fie o variantă bună pentru tine. Alături e un video preview la despachetarea unui model similar și din clip cred că o să-ți faci mai bine o impresie despre cum arată.

Lasă un comentariu