Philips 19PFL3507H/12

Philips 19PFL3507H/12 e un model foarte bun care nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar ecranul lui e unul de 49 de centimetri, adică 19 inci. Chiar dacă ecranul e unul mic, trebuie știut că are o rezoluție de tip HD+ care ajută la vizionarea programelor HD și a filmelor Blu-ray. Din păcate nu are suport 3D, dar are caracteristica Smart TV care cred că vă va încânta foarte mult deoarece prețul TV-ului nu e deloc mare.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest model și se poate observa că arată foarte bine. Ecranul e unul numai bun deoarece are o mărime medie de 48-49 centimetri. În partea din spate are numeroase porturi printre care se numără LAN, D-Sub (cunoscut ca VGA), HDMI, Slot CI și altele.

Pornit
În spate

Specificaţii tehnice

19PFL3507H/12 e un model din seria 3507 și caracteristicile sale cred că vor fi apreciate de un pasionat de gadgeturi. Are conexiuni multiple printre care se numără cea LAN, iar despre WLAN trebuie spus că nu are așa ceva fiind doar un TV wireless ready. E Smart TV și  asa înseamnă că poate fi folosit pentru a intra pe ‘net, iar playerul integrat e unul bun deoarece poate reda filme *.avi, dar și filme *.mkv.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; greutatea sa e de 3 kilograme; consumul de curent e mic de 26 de W, iar asta e un lucru caracteristic Philips deoarece monitoarele și TV-urile lor au un consum incredibil de mic de curent; vine cu tuner digital DVB C și asta o să vă ajute la vizionarea posturilor TV în format digital; rezoluția e una bună pentru vizionarea filmelor de pe USB.
Contra: era bine dacă avea adaptor wireless la pachet.

Concluzie

Dacă nu prea ai mulți bani, dar vrei un TV cu tehnologie la zi atunci cred că acest model ar fi foarte ok. Arată ca în clipul de alături, daor că e mai mic, și poate fi folosit petnru vizionarea posturilor TV, dar și a filmelor de la calculator. Are porturi de rețea, dar să nu vă așteptați să fie la fel de capabil pe partea de Smart TV precum modelele mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa