Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 197E3LSU/00

Cu acest monitor LED Philips 197E3LSU/00 veţi face alegerea ideală deoarece are tehnologie LED pentru culori vii şi SmartImage Lite care deasemenea asigură o calitate mai bună a imaginii. LEDurile sunt modele foarte lăudate datorită contrastului ridicat care în acest caz e numit SmartContrast. O alternativă la acesta e modelul 227E3LSU care vine cu o diagonală mai mare dar şi cu un preţ pe măsură. Plus că e un model ecologic adică nu are mercur şi respectă toate standardele internaţionale. Cu SmartImage Lite puteţi ajusta calitatea imaginilor (saturaţia culorilor, contastul dar şi altele prin apăsarea unui singur buton) după cum doriţi şi puteţi chiar să setaţi formatul acesteia (panoramic sau 4 pe 3). Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din lateral se poate observa cât de subțire este

Specificaţii tehnice

Pe partea de software are SmartControl Lite cu care utilizatorul poate ajusta orice parametru al monitorului. Display-ul LED de 18.5 inci are un timp de răspuns bun de 5 ms, o rezoluţie HD+, aspect wide, un contrast dinamic de 20 milioane la 1, un contrast tipic de 1000 la 1, iluminare 250 cd/mp şi unghiuri de vizibilitate foarte bune de 160/170 grade pe verticală/orizontală. Rata de refresh e şi ea foarte bună, care o întâlnim la mai toate modele mai noi indiferent de marcă.

Ca standarde are următoarele: BSMI, TUV/GS, CE Mark, GOST şi FCC. Nu e un model cu imagine 3D, tuner TV sau boxe incorporate. Pe partea de conectori are intrare VGA şi DVI. Are un consum foarte mic de numai 10 W şi o greutate de numai 2.57 kilograme cu suport. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut montare VESA deoarece suportul e detaşabil şi astfel puteaţi economisi spaţiu.

Ca şi caracteristici speciale acest LED de la Philips numit 197E3LSU/00 are tehnologiile SmartImage lite, SmartControl Lite şi blocare Kensington.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: posibilitatea ajustării calităţii imaginii, culori vii (caracteristice LED-urilor), consum mic, preţ bun, finisaj glossy care dă un plus de eleganţă monitorului, are DVI, carcasă pe negru cu albastru, software interesant etc.

Ca minusuri: la un aşa preţ nu prea aş avea pretenţii.

Concluzie

Acest monitor LED Philips 197E3LSU/00 e un model foarte bun pentru posesorii de desktopuri şi în special dacă vreţi un model de 18 cu performanţe extraordinare la un preţ bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu