Philips 196V4LSB2

Philips 196V4LSB2 e un monitor de 19 inci care vine ca o alternativă la 236V4LSB (un model de 23 de inci). Intră în categoria monitoarelor office și e bun pentru acele persoane care vor un model ieftin și bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea, iar pe acești bani primești un aparat care are o diagonală de dimensiune medie cu o rezoluție numai bună pentru vizionarea oricărui tip de film.

Poze

Acesta e monitorul și se poate vedea că e un model negru măricel. Dacă nu aveți prea mult loc pe birou atunci îl puteți monta pe perete datorită suportului VESA. După cum am zis mai sus, rezoluția HD+ e excelentă pentru orice tip de film, iar jocurile se vor putea juca la calitate Full HD.

Din faţă
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

Caracteristicile lui 196V4LSB2 sunt decente deoarece acesta e un monitor decent. Datorită ecranului de 19 inci cu rezoluție 1366 pe 768 pixeli o să puteți vedea filme la calitate bună. Portul digital DVI o să vă ajute să vedeți jocurile fără lag, iar portul VGA/D-Sub e bun pentru conectarea unui laptop la monitor.
Poate că la instalare o să fie prea luminoasă imaginea datorită faptului că monitoarele Philips sunt cu WLED, dar acest lucru poate fi corectat prin ajustarea negativă a luminozității sau a altor setări ale monitorului ori a plăcii video.

Păreri pro şi contra

Vine cu un ecran mediu ca mărime care are un consum foarte mic de curent, mai exact de 14 W. Prețul e și el mic în condițiile în care monitorul are port VGA și DVI, deci poate fi conectat la PC-uri vechi sau noi. Greutatea sa nu e deloc mare și astfel o să vă fie ușor să-l montați pe un suport. Perifericul a fost realizat pentru persoanele cu puține pretenții, dar în concordanță cu niște standarde internaționale de calitate cum ar fi Gost, CE etc.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor bun și ieftin atunci îți recomand acest model. Din imaginile de mai sus s-a putut vedea cu aproximație cum arată, iar din preview-ul de alături puteți vedea mai multe informații. Utilizarea acestui monitor nu e deloc complicată și de aceea cred că e bun și pentru acele persoane care nu au mai avut un calculator.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 196V4LSB2”

  1. Monitoru arata aproximativ ca in poze si e exact ceea ce aveam nevoie. Nu sunt gamer si de aceea nu am nevoie de un ecran mai mare si nici de mai multe conexiuni pe care sa dau bani in plus, iar acest monitor vine cu caracteristicile esentiale pentru un home user.

Comentariile sunt închise.